Konu: Wagner_Schumacher (MİXİNG+PM TEHDİT)  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 05.04.2021 01:38
Wagner_Schumacher  @BeyEfendi

Olaya dahil olan karakter adı: Scott_Cooper

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/04/2021  23:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterlerimiz birlikteydi. Benim karakterim onun karakterini terk etti. Daha sonra karakterimi darp etti. İnsanlara karakterimin Wagner'a ihanet ettiğini falan söylemiş,buraya kadar sorun yok. Ancak ooc olarak dc açıklamasına ''Asla İhanet Etme'' yazmış. Ve üslupsuzca konuştu. Daha sonra kendisine cevap verip engelledim,oyun içi pmden tehdit etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/JNmJa8
https://hizliresim.com/QGGihl
https://hizliresim.com/mDFfNh

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşla iki gündür falan konuşuyoruz,bana ooc kin beslediğini düşünüyorum,gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 05.04.2021 02:26
Gerçekten çok komik bir yapıya sahipsin.Benim sana OOC kin güttüğüm falan.Üstelik DC'de yazdığım durumun olay ile ne alakası var? İhanet asla yazmışım ne alaka.Tehdit olayına gelirsek DC'den bana hakaret girişiminde bulunuyosun,kışkırtıyorsun ardından DC engel atıyorsun ne kadar etik bu? Ve sonra gel şikayet aç çok komiksin gerçekten.

#2 - 05.04.2021 02:29
Şahitliğimi onaylıyorum.  :sampanya:  :vice:
Olayın sadece İC olarak ilerlediğini düşünmüyorum ben de.

#3 - 05.04.2021 02:35
Olay ile ne ilgisi mi var? Sen karakterimin ihanet ettiğini söyledin hem ic hem ooc olarak. Ve ne tesadüf anında dc açıklaman değişiyor. ''Asla ihanet etme.'' 
Ve sen bana ''Sik gibi ihanet'' diyerek üslubunu bozdun,üstelik ortada ihanet falan da yok.  Ne dememi bekliyorsun ? Sen bana iftira atıyorsun şimdi de gelmiş savunmaya çalışıyosun. Bakın ic olarak iftira atmasında sorun yok ama oocde de bunun böyle olduğunu söylüyor. Bu noktaya dikkat çekerim.

#4 - 05.04.2021 13:52
OOC'de bahsi geçen ihanet mevzusunu ben IC  olarak kastettim.Bir kişi ile manitacılık oyna sonrasında onla ayrılmak istediğini söyleyip arkadaşlarının yanına geç bu bal gibi IC ihanettir, başta yok seninle olucam bilmem ne diyosun sonrada yok ben ayrılmak istiyorum diyip fast yapalım diyosun.Ayrıca şu DC açıklamasındaki olaya hala çok gülüyorum.IC'de sana asılan kişiler OOC'de seni korur olmuş ne güzel :)

#5 - 05.04.2021 20:34
Birincisi sen ic olarak karakterimin arkadaşlarının yanına gitmek istediğini bilmiyorsun,bunu ben sana ooc olarak söyledim. Yani ihanet etti bana vesaire diyemezsin. Ki ihanet nedir bence onu da pek bilmiyorsun. Karakter hikayesinde değişiklik olacağı için Wagner'dan ayrılması gerekiyordu,ic olarak ağla sızla hatta arkasından söv bunlar problem değil. Ama bu tarz bir darp rolünden nasıl zevk aldığını da anlamış değilim,ben rpyi zevk alarak yapıyorum çünkü. Ve icde bana asılan insanlar icde asılabilir,en azından iki gündür tanıdıkları bana OOC olarak benden hoşlandığını söylemiyorlar.

#6 - 05.04.2021 23:12
Bu hoşlanma mevzusunu dalgasına söylediğimi biliyorsundur umarım  :D :D

#7 - 05.04.2021 23:33
Tabi canım dalgasına söyledin,gerçekten yaşını sorgulatıyorsun bazen.

#8 - 06.04.2021 00:38
Tabi canım dalgasına söyledin,gerçekten yaşını sorgulatıyorsun bazen.
Tamam.

#9 - 06.04.2021 10:20
Oyun dışı (discord) konuşmalarını kanıt olarak saymıyoruz ve şikayet için değerlendirmiyoruz. Şikayette bulunan oyun içi görüntü olan PM yazışmaları sebebiyle Wagner ceza alacak. K&A