Konu: [05.04.2021] Jasshel Andreas  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2021 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jasshel Andreas @elcavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:05.04.2021 - 00:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Ocean Docks taraflarında motoru açık halde duran motor buldum ve çaldım.Bunu yaparken /soru kanalından herhangi bir kural ihlali olup olmadığnıı sordum, sorun olmadığını söylediler.Kişi bana PM üzerinden yalan söyleyerek yanıltmaya çalıştı.Sürekli peşimden geldi, bunda sorun yok.PM üzerinden lâbali ve üslûpsuz bir şekilde konuştu.Önce bir araç ile peşimden geldi kaza yapınca motor alıp geldi.Motor ile sürekli üst tuş bugu yapıp bana çarpıp kaza yaptırtmaya çalıştı.Kişinin bug-abuse yaptığını ve bir araç çaldım diye silah çıkartıp vurmasını "Deathmatch" olarak değerlendiriyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kişinin bana yalan söyleyip yanıltmaya çalışması;
Spoiler: GösterGizle

Bug-abuse yapıp sürekli dibimde bitmesi ve bana kaza yaptırtması.Bug-abuse olayı sadece bir kerelik değil, bunu en az beş kere tekrarladı.

Bu da bug-abuse yapıp, bana kaza yaptırdıktan sonra silahını çıkarıp sıkması, kısa DM yaptığı kısım.

Ek açıklamalar(varsa):Zaten en baştan yalan söyleyip beni yanıltması, tavrı yanlıştı.Arkamdan gelirken sürekli olarak üst tuş bugu yaptı.O an esnasında rapor attım takip etmeleri için, fakat müsait yetkili yoktu galiba bakılmadı.PM üzerinden motorun yanındayken çaldığımı ve korku rolü sergilemediğimi söylüyor, motorun etrafında biri yoktu.Tam çaldığım konum etrafında belki de on dakika boyunca dolandım.Oyuna kendini nasıl kaptırdıysa bir motor çaldık diye üslûpsuzluk yapıyor, ateş ediyor.Kişinin tavrındanda yaptıklarından da şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 06.04.2021 21:09
Öncelikle merhabalar, arkadaş yanımda ki aracımı çaldı. Fear-RP ilhalı yaptı, şehir boyu kovaladım. Durması için sıktım, sonunda vurdum. Bi' itirazı varsa söyleyebilir.

#2 - 06.04.2021 21:12
Bildiğim kadarıyla, gasp rolleri inaktif. Aracımı aldı, üstüne üstlük benden kaçtı. PM'den birazcık mix yapmış gibi duruyor, bi de ona bakılsın.

#3 - 07.04.2021 16:26
Öncelikle merhabalar, arkadaş yanımda ki aracımı çaldı. Fear-RP ilhalı yaptı, şehir boyu kovaladım. Durması için sıktım, sonunda vurdum. Bi' itirazı varsa söyleyebilir.
Öncelikle Sanchez model motoru aldığım yerde sen yoktun, hadi vardın diyelim.Ben o civarda on dakika boyunca dolandım, kimseyi görmedim.Yanında sahibi olan motoru çalacak kadar bilgisiz değilim.Lütfen burada yalan söylemeyin.
İkinci olarak; Mix yaptığımı dile getirmişsiniz, nerede acaba? Arkadaşım ne yapıyorsun diye sormuş, bende "Meslek" demişim.Diğer özel mesajlar zaten bir helper ile gerçekleşiyor, gerçekten savunma yapmış olmak için yapmışsınız.Görüldüğü üzere gasp rollerinin inaktif olup olmadığını doğrulamak için kişiye kaç kere soruyorum, bana herhangi bir sorun olmadığını söylüyor.Böyle bir konuda madem itirazınız var, rapor atın veya şikayet açın.Bana PM üzerinden üslûpsuz şekilde konuşmayın lütfen.Ben kişiden şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını istiyorum, yazacaklarım bu kadardı, yetkili kararı bekliyorum.İyi forumlar..

#4 - 07.04.2021 19:18
Motoru PawnShop'un kapı girişinden aldın, bende o sırada pawnshop'dan alışveriş yapıyordum.

#5 - 07.04.2021 20:33
Mixing sebebiyle ceza alacak. Üst tuşlarıyla hızlanması bug abuse değil. Ramming atarak durdurduğuna dair net kanıt yok. Aracını çaldığınız için ateş etmesi DM kapsamında değil.

Araç çalmak gasp kural ihlaline girmiyor. Araç çalınabilir. PM'den bilmediğiniz bir konu üzerine konuşmanız, yanlış bilgiler vermeniz doğru değil. Tekrarlamayın.
« Son Düzenleme: 07.04.2021 20:36 Heavenly »