Öncelikle merhabalar, arkadaş yanımda ki aracımı çaldı. Fear-RP ilhalı yaptı, şehir boyu kovaladım. Durması için sıktım, sonunda vurdum. Bi' itirazı varsa söyleyebilir.
Öncelikle Sanchez model motoru aldığım yerde sen yoktun, hadi vardın diyelim.Ben o civarda on dakika boyunca dolandım, kimseyi görmedim.Yanında sahibi olan motoru çalacak kadar bilgisiz değilim.Lütfen burada yalan söylemeyin.
İkinci olarak; Mix yaptığımı dile getirmişsiniz, nerede acaba? Arkadaşım ne yapıyorsun diye sormuş, bende "Meslek" demişim.Diğer özel mesajlar zaten bir helper ile gerçekleşiyor, gerçekten savunma yapmış olmak için yapmışsınız.Görüldüğü üzere gasp rollerinin inaktif olup olmadığını doğrulamak için kişiye kaç kere soruyorum, bana herhangi bir sorun olmadığını söylüyor.Böyle bir konuda madem itirazınız var, rapor atın veya şikayet açın.Bana PM üzerinden üslûpsuz şekilde konuşmayın lütfen.Ben kişiden şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını istiyorum, yazacaklarım bu kadardı, yetkili kararı bekliyorum.İyi forumlar..