Konu: [31.03.2021 - Mike_Washington / Tyrone_Diaz] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 01.04.2021 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Diaz, Mike Washington @AlbertCastle @AlperenYlmz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, CJ, GBİ, Trolling, Brawl İhlali, Yetersiz Rol Bilgisi, Car DM, Sürekli Roleplay, Rolde AFK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Bay Side Gangster Blood adlı birlikle arkadaşım ve ben hoodlarında güzel bir rol çevirdik, karakterlerimizin Attica'nın arkasındaki bloklarda yaşadığını söyledik.(yani bu mahallenin yerlisiyiz.) Ardından küçük bir tartışma çıktı brawl oldu ve polisler ayırdı, olaydan sonra arkadaşımla ayrıldık. yarım saat sonra hoodlarının yakınındaki Huntley'i arkadaşım düzkontak yapıp çalmış(önceki olaydan ötürü arkadaşım sinirli, yaşımızın küçük olduğu içinde böyle hareketler yapmamız gayet doğal.). Bu arkadaşlar olayın farkına erkenden varıp onu kovalamaya başladılar, biri CJ yaptı araçtan onu dışarı attı ve kendisi de inip kişiyi düşürdüler. Biri Car DM yapıp onu eziyor.(SS'ini alamadım.) Daha sonra arkadaş yere düştü ve ben yan koltuktaydım şoför koltuğuna geçtim(Bu arada bana da CJ ve Car DM yaptılar SS'leri var.). Mike Washington adlı arkadaş düzkontak yapıp çalınan aracı(benim çaldığımı düşünüyor bir de :D) PM'den inatla OOC olarak istemeye kalktı. Daha sonra rolü IC'ye döktü ve daha sonra tekrardan OOC'ye döndü. Ardından beni kırmızı bir Tahoma ile kovaladılar, daha sonra PD'nin önünde önümü kestiler ve Mike Washington adlı arkadaş CJ yaparak aracını aldı. Ardından aracı alıp olay yerinden uzaklaştı. Tyrone Diaz hiçbir şey yokken rolsüz bir şekilde bana saldırdı, kişilerden para istedim çünkü alet çantası bedava değil arkadaşıma borçlu da kalmak istemiyorum. Daha sonra yere düşmemek için brawl'a karşılık verdim, arkadaş tam düşecekken AFK bıraktı.(Discord'a gidip Mike Washington adlı arkadaşa haber verdi yüksek ihtimalle, bunu OOC'den reddetti.) Mike Washington siyah Huntley ile hiçbir haber verilmeden(IC olarak) tekrar geldi, o gelir gelmez Tyrone Diaz AFK'den çıktı ve beraber bana saldırdılar.(Tyrone Diaz tam çıkmamış sslerde ama o olduğunu anlayabilirsiniz.) Tyrone'a PM yoluyla sorduğumda suçlamaları reddetti, videoda olduğunu belirtip şikayet açabilirsin dedi. Cidden diyecek bir şey yok...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

(SS'e iyi bakarsanız Tyrone Diaz'ın ayakkabıları görünüyor.)

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 01.04.2021 20:06 LKFS090 »

#1 - 01.04.2021 00:18
Öncelikle hiçbir kanıtım yoktur çünkü gerek duymadım. ''Karakolun önünde ilk emoteyi bana karşı o attı bende karşılık verdim üstüne Doğu Los santos bölgesinde aracımızı car jack yaparak aldığı için kendi arkadaşlarım böyle birşey yaptı,hatırladığım kadarıyla birinci seviye bir oyuncu herhangi bir fiziksel kavgaya giremez diye biliyorum.Baştan beri arkadaş kendisi ihlah yapıyor onları ss almıyor üstüne bizi suçlaması çok yanlış bir şey herhangi bir şekilde yalan konuşmamakla beraber ne suçum varsa razıyım  Mike_Washington şahidimdir.

#2 - 01.04.2021 00:25
Öncelikle hiçbir kanıtım yoktur çünkü gerek duymadım. ''Karakolun önünde ilk emoteyi bana karşı o attı bende karşılık verdim üstüne Doğu Los santos bölgesinde aracımızı car jack yaparak aldığı için kendi arkadaşlarım böyle birşey yaptı,hatırladığım kadarıyla birinci seviye bir oyuncu herhangi bir fiziksel kavgaya giremez diye biliyorum.Baştan beri arkadaş kendisi ihlah yapıyor onları ss almıyor üstüne bizi suçlaması çok yanlış bir şey herhangi bir şekilde yalan konuşmamakla beraber ne suçum varsa razıyım  Mike_Washington şahidimdir.
Öncelikle OOC'deki yazdıklarını keşke SS alsaydım, OOC yalan söylediğini de eklerdim ihlallere. Ben herhangi bir emote atmadım, size de saldırmadım. Araç CJ yaparak çalınmadı arkadaş düzkontakla çaldı, siz bana saldırdınız diye karşılık verdim durduk yere hiçbir şey yapmadan saldırıyorsunuz. İhlal üstüne ihlal yaptınız, hala kendini savunman aşırı gülünç. SS'in dahi yok keza yere düşürdükten sonra beni ''videodayım'' diyordun bana. Tamamen haksızsın dostum, ben her şeyi SS aldım emin ol kendim bir şey yapmadım size.
« Son Düzenleme: 01.04.2021 20:04 LKFS090 »

#3 - 01.04.2021 11:24
Dsotum forumda neden yalan söylüyorsun huntleye düzkontak atacak seviyen yok biz arabadayken cj yaparak aracı çaldın.

#4 - 01.04.2021 20:05
Dsotum forumda neden yalan söylüyorsun huntleye düzkontak atacak seviyen yok biz arabadayken cj yaparak aracı çaldın.
Yazdığımı iyi oku?

#5 - 02.04.2021 01:32
Kişi banlamış bence şikayet kapatılabilir.

#6 - 16.04.2021 19:11
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Mike Washington karakterinin CJ yaptığı açıkça görülmekte. Ek olarak Tyrone Diaz karakteri emote vermeden şahısa saldırıyor ve güvenli bölgede saldırıyor. Bu yüzden Tyrone ve Mike karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamından ortak ceza alacaklar.