Konu: Araç üzerinde adam taşıma.  (Okunma sayısı 312 defa)

#0 - 06.04.2021 19:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Barbaro @Vasilyev   James_Kenneth @Valente    Jennedy_Jonhson @Antino_Morsetten

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Draymond_Grant @MalaRettO

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2021 19:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahit yazdığım arkadaş ile roldeyken birden Malibu Otopark'a resimdeki araç girdi, kaputta Car Surfing yapan bir karakter vardı. Buna göz yuman sürücü ve yan koltukta oturan kişi ile beraber bu şekilde yollarına devam ettiler. SS almaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/GXOUFX
                                                                          https://hizliresim.com/AhRDfI

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.04.2021 22:03
Merhabalar öncelikle arkadaşı Bagaja koymuştuk Emoteleride verilmişti zaten Oraya geldiğimizde araçtan inme söz konusu bile olmadı Arkadaşların rolüne nasıl bir engelleme yaptığımızı pek anlayamadım Ama onların rolünü engelleme bir söz konusu değil.

#2 - 07.04.2021 01:19
Merhabalar öncelikle arkadaşı Bagaja koymuştuk Emoteleride verilmişti zaten Oraya geldiğimizde araçtan inme söz konusu bile olmadı Arkadaşların rolüne nasıl bir engelleme yaptığımızı pek anlayamadım Ama onların rolünü engelleme bir söz konusu değil.

Bu gönderideki şahitliğimi onaylamakla beraber birşey eklemek istiyorum;

Bir kişiyi bagajda taşımak açıkça non-rp'dir, Server'da bisikletin arkasında taşıma olayı bile Non-Rp olarak değerlendiriliyorken böyle birşeye taviz gösterilmez.

#3 - 07.04.2021 21:25
@Antino_Morsetten rolde bagaja koyuldunuz mu?

#4 - 08.04.2021 00:59
@Heavenly Evet bagaja atıldım.

#5 - 08.04.2021 08:05
@Vasilyev, @Valente, bagaja koyma rolünü yapan kim aranızdan?

#6 - 08.04.2021 11:06
Bagajı ben açtım bagaja atladı ve bende kapattım.

#7 - 14.04.2021 04:14
Merhaba,

Genel olarak bagajda taşıma rolü yapılmasını önermiyoruz, tasvip etmiyoruz. Fazla yanlış anlaşılma olayına dönüyor, her ne kadar iyi niyetli olsanız dahi biraz sizi suçlu duruma düşürebilecek durumda. Bu sebepten dolayı tekrarı yaşanmasını istemiyoruz, tekrarı halinde cezalandırılacaksınız.