Konu: [03.04.2021 John_Richard]Car Jack  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2021 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Richard @Wolf_Huso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2021 16.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Truckerde aracı aldım ve emotesiz araçtan attı yani Car jack yaptı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum, Pm yolu ile hatasını söyleyip şikayet açmayacaktım fakat, arkadaşımız benimle iletişime geçmedi, şikayet açmak zorunda kaldım, iyi forumlar.

#1 - 03.04.2021 17:08
Selamlar trucker olduğu için bence bu olay ciddiye alınmamalı bide ben car jack yaptığımı düşünmüyorum çünki ben araca F tuşuna bastığımda adam truckerde gözükmüyodu bende lag çok olduğu için bende  adamı otomatik indirdi araçtan
Trucker olduğu için ciddiye alınmamalı gibi bir şey yok, ihlal ihlaldir diye düşünüyorum orada inermisiniz dedim pm den ama sen cevap vermemeyi tercih ettin, orada başka araç yoktu, 

#2 - 03.04.2021 17:08
Zaten Trucker araçlarında CJ atmamızı engelleyen bir sistem var CJ atılmıyor, muhtelemen aynı anda bastığımız için böyle bir durum oluştu. Kasıtlı bir şekilde yaptığım bir durum yok.

#3 - 03.04.2021 17:11
Zaten Trucker araçlarında CJ atmamızı engelleyen bir sistem var CJ atılmıyor, muhtelemen aynı anda bastığımız için böyle bir durum oluştu. Kasıtlı bir şekilde yaptığım bir durum yok.
PM konuşmalarıma cevap vermediniz, ben size PM aracılığıyla İner misiniz? Car jack attınız gibi şeyler söyledim fakat devam ettiniz.

#4 - 03.04.2021 17:12
Ve ben sizinle uzlaşma yoluna gidecektim, siz PM mesajıma cevap bile vermediniz.

#5 - 03.04.2021 17:21
Kamyon'u vermem gereken bir durum yok, neden dönüp size vermem gerekiyor? Herhangi bir polemiğe girmemek içinde özel mesaj yolundan cevap vermiyorum. Başka bir durum yoksa admin kararını bekleme taraftarıyım.

#6 - 03.04.2021 17:26
Sistem Car Jack uyarısı vermiş ve sen hâlâ ihlal yapmadım diyorsun, admin kararı bekleyelim.

#7 - 04.04.2021 19:31
Merhabalar,
John karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.