Konu: [02.04.2021 - Roberto_Stefhard/Sandy_Stefhard] CR-GKİ  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2021 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roberto_Stefhard @Forzabey , Sandy_Stefhard @hasaancaakir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2021 18.11-18.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

16-) TRAFİK VE ARAÇ

Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğini yapıyordum, dorse bırakma bölgesine geldim. Dorsemi bırakırken, Sandy karakteri Trucker aracıyla benim dorsemi ittirmeyi denedi fakat başarılı olamadı. Bunun ekran görüntüsünü alamadım fakat aynı şeyi Roberto karakterine de yapmayı denedi, yine başarılı olamadı, bunun ekran görüntüsünü alabildim. Dorse bırakma bölgesinden ayrıldım, gişe bölgesine geldim. Gişe bölgesine gelene kadar sürekli olarak bu arkadaşlar bana CR atmayı denedi, gişe bölgesinde Roberto karakteri bana CR atarak aracımın dorsede sıkışmasını sağladı. Sıkıştığım yerden kurtulmak için iki gişe birden açmam gerekti. Sandy ve Roberto karakterleri benim açtığım gişelerden geçiş sağlayarak ihlal yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sandy karakterinin CR ve GKİ yaptığının kanıtı;

Spoiler: GösterGizle

Roberto karakterinin CR ve GKİ yaptığının kanıtı;

Ek olarak Roberto karakterine yaptığı ihlallerden şikayet açacağımı söylediğimde, CR ihlali olmadığını, pingi yüzünden bana çarptığını söyledi fakat bunun doğru olmadığının kanıtlarını da buraya bırakıyorum. Roberto'nun ping'ini kontrol ettiğimde sabit olarak 90-95 arasında ping aldığını gördüm;

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Ekran görüntülerinin kalitesinin düşük olmasının ve görüntülerin yarım olmasının sebebi Trucker mesleğini pencere modunda müzik dinleyerek yapmamdan, iyi forumlar.

#1 - 02.04.2021 19:24
Merhabalar,
şikayet incelendi, Roberto ve Sandy karakterleri ceza alacak.

İyi forumlar.