Merhabalar ilk önce hatamın farkındayım kendisindende özür diledim. Her neyse ilk oraya geldiğimizde IC olarak brian candre ile orada bir kızı alacaktık bağlantısı koptuğundan dolayı oyuna giremedi sonra brian candre karakter birileri var sanırım dedi arabasının motorunu açtı bana verdi etrafa bak diye etrafa arabayla baktım sizi gördük sopa ile bize vuracak gibi bekliyordunuz. Terslemeye devam edince arabayla gidecektik terslemeyi devam edince wank komutunu kullandım. Sonra ben düzgünce konuştum ama siz hep lafları ters çevirdiniz. Sonrada IC olarak benim karakterim sinirli rolü yapıyorum. Siz iyice tersleyince karakterim sinirlendi bende öyle emote verdim brian candre karakteri zaten arkadaşımızı bekliyoruz dedi kişinin bağlantısız koptu diye gelmeyince brian candre karaktere gidelim dedim giderken tekrardan bişeyler dediniz brian candre karakteri ve beni incelediniz brian candre karakterin kas gücü çok diye saldırmadınız orada tek olsaydım IC olarak saldıracaktınız savunmam bu kadar iyi günler.