Öncelikle şahitliği reddediyorum Dm atılmadı, benim emotem var, Dipsy'nin emotesi var. Fakat /sme olarak attı, o kısmı SS almamış, şahıs bize hakaret ediyor ve bir şey yapmamışken ikide bir silah doğrultuyor, KANITLAR:
Alice karakteri yanımızdaydı, onu şahit olarak yazıyorum, Fear-Rp yok tek kişiydi, elinde silahı yoktu, biz üç kişiydik. Ayrıca MetaGaming yapıyorlar, sms yolu ile bulunduğu bölgeyi belirtebilirdi, fakat Pm yolunu tercig etmişler, Savunmam bu kadar

Birincisi, seni şikayet etmedim, arkadaşını şikayet ettim.
İkincisi silah emoteleri /ame ya da /sme'den verilmez, saldırılacak oyuncunun her açıdan görebileceği gibi, direkt olarak /me kanalından verilir. Çünkü saldırılan oyuncunun emoteyi görmesi gerekir. Hadi diyelim ki /sme'den verdiniz, siz kanıt atın o zaman. Discord sesliye çağırdınız az önce, orada da /me yazarken yanlışlıkla /e yazmışım, komut bulunamadı dedi kanka şikayeti kaldır diyordunuz onu konuya dahil bile etmiyorum, nereden nasıl yırtsak diye bakıyorsunuz.
Üçüncüsü, arkamızdan "Bunlar çaylak, bir bok bilmiyorlar, aptallar" türevi ithamlarda bulundunuz ve "camlarımız kapalıyken" kendi aramızda size hakaret etmiş olabiliriz. Bunu duyamazsın.
Dördüncüsü, sana silah doğrultmam kadar doğal bir etken göremiyorum, bunun savunmasını ekip arkadaşım üstte yapmış.
Beşincisi, elimde silah göremiyorsun, belimde de mi göremiyorsun?