Konu: Keyswon Mark - DM ve İllegal'in PD'ye sığınması  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.03.2021 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Keyswon Mark @eyupymn0010

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rodnell Desmond @OpreuS Gregory Cornelius @Zephonis Crispin Mayweather @Nyarko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.03.2021 - 22:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
İllegal kişinin PD'ye sığınması

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle ihlali yapan karakter Lina karakteriyle tanışıyor ve çok sarkıntılık yaptığı için Rodnell Desmond karakteri onu bölgeden uzaklaşmasını istiyor. Sonrasında rolümüzü sürdürürken birden ihlali yapan karakter uzaktan sıkmaya başlıyor, sonrasında Rodnell Desmond karakteri de karşılık veriyor. İhlali yapan karakter videonun ilerleyen saniyelerinde polise sığınarak şikayet ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 30.03.2021 03:11 Tyriss »

#1 - 30.03.2021 03:18
https://streamable.com/mwpd9v

Olay tarafımıza böyle yansıdı, videonun en başında patlak lastik görülüyor. Ardından biz peşine düşüyoruz, video yüzünden APB vesaire açılıyor. Rolün en başı bu şekilde gelişmişse @OpreuS buradan zararlı çıkmış olabilir. Biz ihbar veren arkadaşın oluşumu "Sivil" diye böyle peşine falan düştük, yanlış anlaşılma olmasın.

#2 - 30.03.2021 03:30
Olayın devamı ile ilgilenen memur ek olarak benim. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 30.03.2021 03:59
Zaten her şey açık bir şekilde ortada, polise sığındığı görülüyor. Benim elimde de bir görüntü var, polise kendisine ateş açıldığını söylediğini ispatlayan başka bir rol karesi. Kanıtları tamamlamak adına buraya bırakıyorum;

Nyarko ve Zephonis'e teşekkürler, iyi geceler

#4 - 30.03.2021 04:54
Merhaba,
şikayet incelendi, Keyswon karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.