Konu: [25.03.2021 - Keyshawn Murphy] Brawl İhlali  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2021 12:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn Murphy @Jack_Campbell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.03.2021 - 01.40 ve daha sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsü 1 ve 2'de görülebildiği üzere ilk olarak dostane bir rol olsun istemiştik. İşte bi dövüş müsabakası yapalım dedik kendi aramızda. Teke tek olacaktı. Arkadaşım "Takashi Toko" karakteri biraz hızlı davrandı teke tek olayı olmalıyken saldırdı. Sonra diğerleri de saldırınca bi brawl yaptık orada. 3. ekran görüntüsünde ise emote vs. olmadan beni gördükleri gibi saldırdılar. Canım az olduğu için düşürmeye çalıştılar. Video programını kontrol etmek için alt+tab atıp hemen tekrar döndüğümde ise. Silah çekip vurdu beni. Aktif rolde AFK vs. denmeden açıklayayım 3. ve 4. ekran görüntülerinin saatlerine bakılırsa sadece 1 dakika oynamış. Dediğim gibi video programını kontrol edip döndüm role. 1 dakika sürmedi bile. Ekran görüntüsü 5'de pm atarak sordum ve IC bir sebep dahi olmadan cevap aldım. Brawl'da AFK attın diyor, zaten dediğim gibi 1 dakika bile sürmedi. Bu sıkmaya bir sebep mi? Zaten kaçmışız, üstüne motorla beni arayıp düşürmeyi istemene ne gerek var...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekran görüntüsü 1
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsü 2

Ekran görüntüsü 3

Ekran görüntüsü 4

Ekran görüntüsü 5

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin cezalandırılmasını istiyorum, seviyemden dolayı ihlallere karşı çıkınca hemen troll vs. diyorlar. Retarted RP durumları sergiliyorlar, birkaç şikayet daha açacağım bu gruba. Seviyem az diye troll mü oluyorum? İhlal yapan taraf da sizsiniz halbuki. İyi forumlar ve roller VICE platformu!  :vice: :vice:

« Son Düzenleme: 25.03.2021 13:23 Anonymous »

#1 - 25.03.2021 16:37
Müsait olduğum bir vakitte savunmamı yapacağım.

#2 - 25.03.2021 17:50
Merhabalar, iyi forumlar. Gece geç saatlerde "hood" yerimizde rol yaparıyorduk, bu iki arkadaş @Roswell (Demarco_Hayes) adlı birlik üyemle konuşuyordu, her neyse daha sonrasında bu arkadaş benle teke, teke çıkmak istedi ve bu teklifini rolde kabul ettim. Daha dövüş başlamamışken arkadaşı olaya karışmayan birlik üyeme sebepsiz yere saldırmaya başladı. Bende bunu görüp onlara saldırdım ve brawl rolünü gerçekleştirmeye başladık, bu arkadaşları ne zaman dövmeye yatırmaya başlasak esc atıp AFK atmaya başladılar. Her neyse, bu arkadaşlar canları azaldığı için kaçmaya başladı ve bize hakaretler savurmaya başladılar. Demarco adlı birlik üyem ile arkadaşları aramaya koyulduk ve en sonunda bulduk. Yine arkadaşa yumruk atmaya başladım ama ihlallere devam etti ve yine afk attı. Ayrıca Demarco'ya CJ Attı daha sonrasında aracı geri aldığımız gibi yine CJ peşinde koştu ve bende arkadaşa ateş açtım, kanıtlarda göreceğiniz üzerede canım full arkadaş benden kaçıyor. Sen afk atmasan zaten sıkmama gerek yok, bir kere daha combo tuttursam öleceksin. Her neyse arkadaşların ihlal üstüne ihlalleri;

(1) Kişinin silahı yok, silahı varmış gibi rol yapıyor  ::) :-\

(2) Afk attığına dair kanıt. Ayrıca arkadaşlar sa:mp bugu demesin diye silahlada ateş ediyorum.

(3) Bunny

(4) Mixing. Kendi açtığın şikayetin kanıtlarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Ek açıklama; İki arkadaşın levelide oldukça düşük ve illegal yapmaları yasak ayrıca modlarına biraz dikkatlice baktım ve Vice:Rp'yi kötüleyip, trol çeken kişinin hudu ile uyuşuyor. Bu bir tesadüf mü orasına şikayete bakan admin karar verebilir.

#3 - 25.03.2021 17:59
Kendisi yine kendisinden kalabalık bir gruba dalıyor ve brawl esnasında afk bırakıyor.

#4 - 25.03.2021 18:09
Dediğim tuttu kişi banlandı K&A

#5 - 25.03.2021 18:11
Yeni hesap açıp tekrardan gelip trole devam ediyorlar, bu adamlar yüzünden rol yapamaz olduk nerdeyse.

#6 - 03.04.2021 08:05
K&A