Merhabalar, iyi forumlar. Gece geç saatlerde "hood" yerimizde rol yaparıyorduk, bu iki arkadaş
@Roswell (Demarco_Hayes) adlı birlik üyemle konuşuyordu, her neyse daha sonrasında bu arkadaş benle teke, teke çıkmak istedi ve bu teklifini rolde kabul ettim. Daha dövüş başlamamışken arkadaşı olaya karışmayan birlik üyeme sebepsiz yere saldırmaya başladı. Bende bunu görüp onlara saldırdım ve brawl rolünü gerçekleştirmeye başladık, bu arkadaşları ne zaman dövmeye yatırmaya başlasak esc atıp
AFK atmaya başladılar. Her neyse, bu arkadaşlar canları azaldığı için kaçmaya başladı ve bize hakaretler savurmaya başladılar. Demarco adlı birlik üyem ile arkadaşları aramaya koyulduk ve en sonunda bulduk. Yine arkadaşa yumruk atmaya başladım ama ihlallere devam etti ve yine afk attı. Ayrıca Demarco'ya CJ Attı daha sonrasında aracı geri aldığımız gibi yine CJ peşinde koştu ve bende arkadaşa ateş açtım, kanıtlarda göreceğiniz üzerede canım full arkadaş benden kaçıyor. Sen afk atmasan zaten sıkmama gerek yok, bir kere daha combo tuttursam öleceksin. Her neyse arkadaşların ihlal üstüne ihlalleri;
(1) Kişinin silahı yok, silahı varmış gibi rol yapıyor
(2) Afk attığına dair kanıt. Ayrıca arkadaşlar sa:mp bugu demesin diye silahlada ateş ediyorum.(3) Bunny(4) Mixing. Kendi açtığın şikayetin kanıtlarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Ek açıklama; İki arkadaşın levelide oldukça düşük ve illegal yapmaları yasak ayrıca modlarına biraz dikkatlice baktım ve Vice:Rp'yi kötüleyip, trol çeken kişinin hudu ile uyuşuyor. Bu bir tesadüf mü orasına şikayete bakan admin karar verebilir.