Konu: Eric Witcher /b ve cj kural ihlali  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2021 05:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric_Witcher @fireman0141

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cj, /b

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza yapıyoruz kişi ile sözlü tartışma yaşanıyor ve ben gidip kişinin aktif çalışır bir şekilfr olan aracını alıyorum ve sıra sıra kural ihlali gelmeye başlıyor 2 kere cj bulunduğum yere gelip /b'den hesap sorma vs...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: /B
cj kural ihlali
2. cj kural ihlali

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.03.2021 13:11
@fireman0141 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 22.03.2021 14:31
Kişi zaten aracıma bindiğini yanıtta itiraf etmiştir, chatlog'da emote'u görünmemekte. Emote'suz aracımı aldığı için kişiyi aracımdan attım çünkü bana rol imkanı sağlamadı. Ben kişiyi araçtan indirip gitmek istedikçe o aracıma bindi.

Olayı baştan anlatmak gerekirse. Yolda afroamerikan rolü yapan birine denk geldim ve aracıma aldım. İdleewod'a götürmemi rica etti gerçekleştirdim, akabinde beni şikayeti açan şahıs motoru ile solladı. Sol şeritten ilerliyordu bende sağ şeritten hızlanmak istedim ama her geçme girişimimde kişi önüme kırdı sanki bir tır kullanır gibi.
En sonunda kişiye çarptım minumum 100/kmh ile, fakat kişi hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalmış ve koşuşturmuştur. Bende aracımı kenara almak için çekerken kişi sol tık ile aracımın sağ arka çamurluğuna doğru bir darbe vurmuştur. Akabinde IC karakterim sinirlenmiştir afroamerikan dediğim kişi sinirlenmiştir. Kişniin üzerine yürüdük ve ne bir emote ne bir söz hiç bir şey yapmadı ve Refuse-RP yaptı. Akabinde üste yazdığım olayı gerçekleştirdi.

/b konusuna gelirsek ortada yapılan bir rol yok Refuse-RP yapılmış saat ss'de görülmekte, kişiyi troll sanmam normal ki bana göre hala öyledir. Kişiye derdin amacın ne gibi sorular sorduğumda oradan dair yanıt alamadım.

Şahit olarak @Voilancy gösteriyorum. 

#3 - 22.03.2021 14:51
Aracın içinde kimse yok, çalışır halde olduğu için bindim eğer ben hatalı isem role hata ile cevap vermiş olduğunuz yine ortada kendin söylüyorsun ben hatalı isem.  Sunucuda tır ile sollama diye bir kural felan yok zaten. /B diyorsun fakat sunucuya giriş yaparken bile  sürekli roleplay kavramını zaten sana soruyorlar rolü yapıp rol sonrası şikayet açmanız gerekir ki siz gelip tehtid bari konuşma yaparak /b bölüyorsunuz size cevap vermek istemiyorum emotesiz silahla sıkmak  troll bu değil midir? Size şikayet oluşturabilirsiniz diyorum zaten.

#4 - 22.03.2021 15:29
Dostum bildiğimiz üzere /b rol kanalı değildir bunu bende senin kadar iy biliyorum benim /b kullanmamın sebebi, senin orada rol yapmaman. Bana rol yaptığını cidden kanıtlarsan hayatımda ilk kez bir rol için özür dileyeceğim.

#5 - 22.03.2021 17:45
Son noktayı vurmak gerekirse, ss'lerde de görüldüğü gibi ve kişinin ret etmediği üzere bana rol imkanı sunmamış üstüne üslük Refuse-RP yapmıştır. Yani bana rol yapacak bir şey bırakmamıştır. /b kullanmamın sebebi budur. Aktif rolde /b ile girmiyorum buna tekrardan dikkat çekerim. Log'lar incelenirse ben bölgeye dahil olduğumda(Bölgeden kasıt aracımı götürdükleri yer.) Orada kimse rol yapmadı ve /b den al arabanı git dendi. Yani burada ben kendimde suç görmüyorum çünkü ortada bir rol yok. /b kanalı aktif rol'de kullanmak yasaktır, veya rol yapmaya teşvik edilen yerlerde. Fakat burada hiç öyle bir şey yok. CJ kısmında kişi bana hataya haya ile karşılık verilmemesi gerektiğini söylemek istemiş fakar hata hatayı rolde bazen doğurabiliyor. Sen dün gece benim rolümü bitirdin baya Force attın. Ben o afroamerikan arkadaş ile belki uzun uzun rollere girecek oradan başka roller doğacaktı ama sen motor siklet ile önüme kırıp üstüne üslük rol yapmadığın halde aracımı emote vermeden aracımı çalıp gittiğin için /q atmak zorunda kaldım ve oyun zevki bırakmadın. + olarak attığım senin tabirin ile "CJ"ler rolün işleyişini değiştirmemiş yinede aracı alıp kaçmışsındır. Başka açıklama yoktur admin kararını bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 22.03.2021 19:42 fireman0141 »

#6 - 22.03.2021 20:32
Son noktayı vurmak gerekirse, ss'lerde de görüldüğü gibi ve kişinin ret etmediği üzere bana rol imkanı sunmamış üstüne üslük Refuse-RP yapmıştır. Yani bana rol yapacak bir şey bırakmamıştır. /b kullanmamın sebebi budur. Aktif rolde /b ile girmiyorum buna tekrardan dikkat çekerim. Log'lar incelenirse ben bölgeye dahil olduğumda(Bölgeden kasıt aracımı götürdükleri yer.) Orada kimse rol yapmadı ve /b den al arabanı git dendi. Yani burada ben kendimde suç görmüyorum çünkü ortada bir rol yok. /b kanalı aktif rol'de kullanmak yasaktır, veya rol yapmaya teşvik edilen yerlerde. Fakat burada hiç öyle bir şey yok. CJ kısmında kişi bana hataya haya ile karşılık verilmemesi gerektiğini söylemek istemiş fakar hata hatayı rolde bazen doğurabiliyor. Sen dün gece benim rolümü bitirdin baya Force attın. Ben o afroamerikan arkadaş ile belki uzun uzun rollere girecek oradan başka roller doğacaktı ama sen motor siklet ile önüme kırıp üstüne üslük rol yapmadığın halde aracımı emote vermeden aracımı çalıp gittiğin için /q atmak zorunda kaldım ve oyun zevki bırakmadın. + olarak attığım senin tabirin ile "CJ"ler rolün işleyişini değiştirmemiş yinede aracı alıp kaçmışsındır. Başka açıklama yoktur admin kararını bekliyoruz.
İnkar etme lütfen rol olmadığını nerden biliyorsun ki gelip rol yok diyorsun kişiler arac hurdalatma yerinde role girmiyeceğimizi nerden biliyorsun /b kullanarak direk bana bak abisi gibi tavır yapıyorsun, karşılık bile vermiyorum ki hata yapıyım, ben hata yaptım demiyorum siz bana hata yaptınız  dediğiniz için bende siz hataya hatayla karşılıkmı veriyorsunuz dedim, oyun zevki bırakmadın diyorsun fakat gelip /b'den saçma bir uslupla hesap soruyorsun ki benim zevkim kalıyor mu?  Motor ile önüne kırma ile çıktı zaten bu rol sözlü tatrışma yaşıyoruz dikkat edersen. benimde başka açıklamam yoktur, iyi forumlar.

#7 - 24.03.2021 06:07
Şahıs hiç emote vermeden arabayı almış ve uzaklaşmıştır, elimde olan buna dahildir, isteyene atarım rol anından sonuna kadar vardır.

#8 - 04.04.2021 15:05
Ceza alacak.