Konu: [21.03.2021- Matt_Tyler] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 21.03.2021 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matt_Tyler https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=14323
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyton_Lewis @KSZ Laelim_Powell @CherrYYY

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
Bug abuse, non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Matt_Tyler karakteri onaylı hoodumuz da bir süredir rol yapıyor. Bu süreçte birliğe dahil olmadı ve sivil olarak takılmaya devam etti. Bugün rolde bir kaç pürüz yaşadık ve rolün sonucunda onaylı hoodumuz da bize Shotgun ile ateş etti (1) ve düşürdük. Kafasına sıkma emote'u verdim. (Bunlar olurken onaylı hood'dayız) /do kanalından CK olduğuna dair bilgi verdim - koyarak rolüne devam etti. Bir sivilin (2) illegale bu kadar rahat sıkabileceğini düşünmüyorum, üstelik onaylı hood da.

(3) Bu boyla birinin Shotgun tutma/sıkma, motor sürme gibi şeyler yapması pek mümkün değil, bu da power gaming ve non rp ye giriyor.

(4) Burda da /bugkurtar komutunu suistimal edip bug abuse yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1.

2.

3.

4.

Onaylı hood'da Matt_Tyler'ı vurduğumuzun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin CK olmasını talep ediyorum, tek başına onaylı hood u basıyor ve 4-5 kişi tarafından mermi yağmuruna tutularak düşüyor.
Bunu ilk defa yapmıyor, daha öncesinde de onaylı hood'u tek başına bastı.

« Son Düzenleme: 21.03.2021 18:21 Trouble »

#1 - 21.03.2021 21:16
Hatamı kabul ediyorum, fakat ck rolünü kabul etmiyorum onaylı hood dışındayım zaten nc atacağım

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 21.03.2021 21:20
Tek başında 34 kişilik hood'u basabiliyorsan, ölmeyi de göze almışsın demektir. İyi roller.

#3 - 21.03.2021 21:31
Diger konuda hatalı olduğumu biliyorum fakat ck rolümüde onaylıyorum karakterimin yasaklanması yerine bu şikayet sonuçlandıktan sonra isim degişikligi atacağım

#4 - 21.03.2021 23:03
Merhabalar, şikayet incelendi.

Matt_Tyler karakteri Sistem Suistimalinden ve Non-RP ihlalinden cezai işleme tabii tutulacak.
@Baradaa CK'nızı  kabullediğiniz için 48 saat içerisinde NC atmanız gerekiyor. Bu süreçte karakterinizle role girişmeyin.