Konu: [22.03.2021] Smoke Sean birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2021 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Smoke Sean @mustafakaymaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rody_Rogers @Stappe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

24-) GÜVENLİ LEGAL ROL ORTAMLARI

Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Trolling-Low RP-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, hapisteyken birliğimdeki bir kişiye sebepsiz yere saldırdı ve yere düşürdü ve garip emoteler vermeye başladı, ve bir anda bana saldırıp izin almadan tecavüz etmeye çalıştı. Bir süre sonra Güvenli Bölge Kuralını ihlal edip bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın yasaklanmasını istiyorum, gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Şahıs /do'dan flood atıyor ve LOW RP sergiliyor, lütfen gerekli işlemi yapın.

« Son Düzenleme: 22.03.2021 19:31 memistheking »

#1 - 22.03.2021 19:40
Şahitliğimi onaylıyorum, adam şahsen beni oyundan bezdirdi yaptıklarına anlam veremedim.

#2 - 22.03.2021 20:39
Ağır cezalandırılacak.