Konu: Odell Lamour - DM  (Okunma sayısı 318 defa)

#0 - 16.03.2021 14:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Odell_Lamour

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Ghazo_Sarafian

Olayın gerçekleştiği tarih: 16.03.2021 13:51

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Biz mahallede duruyorduk. Karakterim saf ve çocuksu olduğu için bende silahı görüp yanına gittim oo çok güzel falan dedim gösterir misin bidaha dedim. Odell Lamour " Kafa siktin." dedi. Silah çekip sıkma emoteunu verdi. Yere düşürdü. Sebepsiz yere sıktı. Silah kullanmak bu kadar basit değil. Aramızda bir sohbet muhabbet geçmemiş (olumsuz yönde) keyfi keder vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar: Daha sonrasında diğer zenciler geldi role eşlik ettiler onlar normal ve 700 dolar üzerimden para aldılar.
PM'den neden vurduğunu sorduğumda ise " IC de vurmamı emrettiler dedi." Emir gelmiş olabilir fakat biz kimseyle bir sert bir konuşma yaşamadık veya küfür de etmedik. Kafasına göre vur emri veriyorlar.
« Son Düzenleme: 16.03.2021 14:24 atHe »

#1 - 16.03.2021 14:19
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişilerin rolünü baltalayacak veya onları rahatsız edecek bir şey yapmadım. (Ghazo karakterimle yaşandı bu olaylar)
« Son Düzenleme: 16.03.2021 14:25 barışdinçkan20 »

#2 - 16.03.2021 17:16
Siyahilerin üstünlük sağladığı bir mahalle içinde bir siyahiye "zenci" gibi tabirlerde bulunuyorsunuz, mahallede bu tür tabirleri sürdürüyorsunuz, adam mahalleye sultan ile gelip arkadaşına db attırıyor, bir iki gün sonra aynı mahalleye gelip saçma hareketlerde bulunup trollüyor ek olarak, karakterim, kendinden yüksek rütbeli olan NaQuian Hodges karakterinden emir aldı. Kendisi bunu onaylabilir, bu fotoğrafın tam halini bulduğum zaman aynı şekilde buraya atacağım. Arkadaş şuanda aktif olmadığı için atamıyorum. Burada seni görüyorlar ve NaQuian karakteri onu ıssız bir yere çekip vurmam gerektiğini söylüyor ve indiriyorum. Üç kişi mahalleyi bastınız, herhangi bir şikayette bulunmadık. Karşılık aldığınız zaman neden şikayet açtığınızı anlamadım, komik geldi. Bu küçük fotoğrafta bile Steven Allen'nin DB'ye kalkan arkadaşının arabasını kullandığı görülüyor. Troll olduklarını zaten viekens adlı sup4 yanına çekip uyarmış, birlik içinden Quincy Phelpson karakteri rapor ettiğinde viekens onları uyarmış, apaçık trollüyorlar zenci mahallesinde el kol sallıyorlar, /rap 2 atıyorlar, irite edici hareketlerde bulunuyorlar, buna rağmen devam ettiniz, ayrıca karakterin çocuksu olduğundan bahsetmiş, 80'lerde değiliz ki bir çocuk silah görüp meraklanma bahanesi ile yanına gidip "Üff! Çok iyi! Zenci bir daha göstersene." derse bir zahmet mermi yesin.

#3 - 16.03.2021 17:35
Siyahilerin üstünlük sağladığı bir mahalle içinde bir siyahiye "zenci" gibi tabirlerde bulunuyorsunuz, mahallede bu tür tabirleri sürdürüyorsunuz, adam mahalleye sultan ile gelip arkadaşına db attırıyor, bir iki gün sonra aynı mahalleye gelip saçma hareketlerde bulunup trollüyor ek olarak, karakterim, kendinden yüksek rütbeli olan NaQuian Hodges karakterinden emir aldı. Kendisi bunu onaylabilir.

Evet, IC'de böyle bir role gittiğimi onaylıyorum. Ek olarak şöyle bir şey eklemek istiyorum.

Arkadaş sözde "çocuksu" bir rol yaptığını söylüyor ancak önceden yapmış olduğu bir rolü görebilirsiniz. /me NaQuian'a bakar. /me elini belinde tutar. Chatloguma düşmüş olan emote/rolü IC'de görmüş ve ya duymuş sayabilirim. (İstisna durumlar buna ek değil ancak burada görebilirim.)

#4 - 16.03.2021 18:40
Siyahilerin üstünlük sağladığı bir mahalle içinde bir siyahiye "zenci" gibi tabirlerde bulunuyorsunuz, mahallede bu tür tabirleri sürdürüyorsunuz, adam mahalleye sultan ile gelip arkadaşına db attırıyor, bir iki gün sonra aynı mahalleye gelip saçma hareketlerde bulunup trollüyor ek olarak, karakterim, kendinden yüksek rütbeli olan NaQuian Hodges karakterinden emir aldı. Kendisi bunu onaylabilir, bu fotoğrafın tam halini bulduğum zaman aynı şekilde buraya atacağım. Arkadaş şuanda aktif olmadığı için atamıyorum. Burada seni görüyorlar ve NaQuian karakteri onu ıssız bir yere çekip vurmam gerektiğini söylüyor ve indiriyorum. Üç kişi mahalleyi bastınız, herhangi bir şikayette bulunmadık. Karşılık aldığınız zaman neden şikayet açtığınızı anlamadım, komik geldi. Bu küçük fotoğrafta bile Steven Allen'nin DB'ye kalkan arkadaşının arabasını kullandığı görülüyor. Troll olduklarını zaten viekens adlı sup4 yanına çekip uyarmış, birlik içinden Quincy Phelpson karakteri rapor ettiğinde viekens onları uyarmış, apaçık trollüyorlar zenci mahallesinde el kol sallıyorlar, /rap 2 atıyorlar, irite edici hareketlerde bulunuyorlar, buna rağmen devam ettiniz, ayrıca karakterin çocuksu olduğundan bahsetmiş, 80'lerde değiliz ki bir çocuk silah görüp meraklanma bahanesi ile yanına gidip "Üff! Çok iyi! Zenci bir daha göstersene." derse bir zahmet mermi yesin.

#5 - 16.03.2021 19:03
Merhaba, bu şikayetlere yanıt vermenize gerek yok. Arkadaşlar zaten yasaklanacak, trollemek amaçlı oynuyorlar.

#6 - 16.03.2021 19:20
Dün olan bir rol, bundan gelen fotoğraf.

Bu arkadaşı silah sıkan kişinin arabasında görüyorlar, ondan sonrasında R18'e söylüyorylar ve o da bana geliyor. Adamları bana anlatıyor ve onları gördüğüm zaman sıkmam gerektiğini söylüyorlar. Sıkıyorum, bu kadar basit.
« Son Düzenleme: 16.03.2021 19:52 fearwend »

#7 - 16.03.2021 19:20
Merhaba, bu şikayetlere yanıt vermenize gerek yok. Arkadaşlar zaten yasaklanacak, trollemek amaçlı oynuyorlar.
Evet bu arkadaş ban yedi, diğerleri hala oynuyor.

#8 - 20.03.2021 16:13
up, troller ban yedi. sikayetin sonuclamnasını bekliyorum, uzun süre geçti.

#9 - 20.03.2021 16:30
Merhabalar, şikayet incelendi.

Açılan şikayetin savunması yeterli bulundu, şikayet arşiv.