Konu: İki adet sorunum var.  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2021 08:20
Merhabalar, bir kaç sorunum var ve desteklerinizi bekliyorum.
1)Alt-tab atıp bir süre bekleyip tekrar oyuna döndüğümde sunucuyla bağlantım kesilmiş oluyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
2)Şehir içinde ortalama 60-70 FPS alırken Idlewood civarında 30 FPS civarına kadar düşüyor, bunun için ne yapabilirim?(Efekt modu, yol modu, skybox vb. hepsini sildim yine de FPS'de bir değişiklik yok)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.03.2021 09:18
Merhaba, bu sorunların kesin çözümü elbette mümkün olmayacaktır fakat iki sorununa da alternatif çözüm yolları sunacağım.

1 Alt-Tab crashı; Bu soruna çözüm bulmak adına SAMP Addon kurulumu oldukça büyük bir önem taşıyor. Kurmanı öneriyorum, nasıl kuracağını bilmiyorsan eğer rehberini & videosunu spoiler içine koyuyorum.

2Idlewood FPS dropları ve FPS düşüklüğü; FPS droplarını ve anlık FPS düşüklerini önlemek adına Addon & CodsMP kullanabilirsin. Bunun yanı sıra, forumda bulunan "Rehberler" bölümünü ve "Mod Paylaşım" kısmındaki FPS boost modlarını inceleyebilirsin. Bunlar içinde Spoiler-2'ye konu linklerini bırakacağım.

(Yaşadığın sorunlar devam ederse discord üzerinden bana ulaşabilirsin, herkesin mesaj atması mümkün.)

Discord: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.03.2021 11:39
Merhaba, bu sorunların kesin çözümü elbette mümkün olmayacaktır fakat iki sorununa da alternatif çözüm yolları sunacağım.

1 Alt-Tab crashı; Bu soruna çözüm bulmak adına SAMP Addon kurulumu oldukça büyük bir önem taşıyor. Kurmanı öneriyorum, nasıl kuracağını bilmiyorsan eğer rehberini & videosunu spoiler içine koyuyorum.

2Idlewood FPS dropları ve FPS düşüklüğü; FPS droplarını ve anlık FPS düşüklerini önlemek adına Addon & CodsMP kullanabilirsin. Bunun yanı sıra, forumda bulunan "Rehberler" bölümünü ve "Mod Paylaşım" kısmındaki FPS boost modlarını inceleyebilirsin. Bunlar içinde Spoiler-2'ye konu linklerini bırakacağım.

(Yaşadığın sorunlar devam ederse discord üzerinden bana ulaşabilirsin, herkesin mesaj atması mümkün.)

Vakit ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim fakat hali hazırda zaten add-on kullanıyorum ve yine de sorunlar devam ediyor fakat attığın FPS Boost dosyalarını kuracağım, tekrardan teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.03.2021 12:09

Vakit ayırıp cevapladığın için çok teşekkür ederim fakat hali hazırda zaten add-on kullanıyorum ve yine de sorunlar devam ediyor fakat attığın FPS Boost dosyalarını kuracağım, tekrardan teşekkürler.
Rica ederim, belirttiğim gibi herhangi bir sorunda discord üzerinden ulaşabilirsin. Keyifli roller :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.03.2021 12:14

Rica ederim, belirttiğim gibi herhangi bir sorunda discord üzerinden ulaşabilirsin. Keyifli roller :sampanya:
Öncelikle merhaba, Fps Attırma V1.1 modum ile bu sorunların hepsini çözüyoum. @akaScanS Fps Attırma V1.0(Eski sürümü) zaten eklemiş. Eski sürümüde işinizi görecektir ancak ben yeni sürümü kurmanız taraftarıyım. Yeni sürüm linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104177.0 İyi günler! Discord adım konularımda var bana oradan herhangi bir sıkıntıda ulaşabilirsiniz.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
akaScanS,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.03.2021 13:10
Konu şablona göre uygun değil, devam ediyorsa uygun şablonla tekrardan konu oluşturabilirsiniz.

Kilit & Arşiv.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok