Konu: Shayla Mondragon // DM amacı gütme, İl-legal kural ihlali  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 20.03.2021 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shayla Mondragon @RevanChista

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İl-legal kural ihlali, DM amacı gütme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Shayla karakteri yaklaşık 3 gün önce sokağımıza ateş ediyor, bunda bir problem yok. Sebebini daha sonradan öğreniyoruz (bunu yeni açılmış bir birlikteyken yapıyor). Bu arkadaşa açılan şikayetlerin hepsi neredeyse aynı konulu. Arkadaş sürekli birilerine ateş etme çabasında, eski birliğinin lideri https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104859.0 bu şikayetin altına uzaklaştırıldığını yazmış. Fakat bu arkadaş hala o birlikteymiş gibi rol yapıyor, onların adını söyleyip bize ultimatom veriyor ve bunu sivil haliyle yapıyor. Atıldığı birlik liderinin 10 gün kural ihlalinden sonra onu tekrar birliğe alacağından adım gibi eminim. Bu arkadaş kendisine ait olan silahı kötü niyetle kullanıyor ve bu açacağım şikayet ona açılan ilk şikayet değil. Sunucuda bu denli sadece "şunu vurayım, şuna üstünlük kurayım, sadece agresif rol yapayım" amacı güden bir üye olduğu açık ve net. İnsanların rollerini sadece baltalıyor, gereken cezayı almasını istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşa aynı sebepten açılan diğer şikayetler: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104859.0 , https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104767.0

#1 - 20.03.2021 19:16
KİŞİ BİRLİK ÜYEMİZ DEĞİL değil bu tarz olaylarda birliğimin ortaya koyulması hoşuma gitmiyor motorla dolaşması üyemiz olduğu anlamına gelmiyor kişiyide alma gibi bir çabam yok ihlal yapıyorsa birlikte yer alamaz silahı var diye veya occ yakınlığımız var diye alacak değilim nasıl adım atacağım hakkında kesin konuşman hoş değil dediğim gibi kişi ve birlikle alakamız yok olmıyıcakta iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.03.2021 19:26 mertg1925 »

#2 - 20.03.2021 19:19
Evet IC olarak atılmış bir yalanı OOC'e vurmasıda garibime gitti neyse bir açtığı (il-legal kural ihlali) şikayetinin saçma sapan birşey olduğunun buda kanıtıdır diğerlerine screenshotslu kanıt sunacağım teşekkürler.

#3 - 20.03.2021 19:54
Ben Shayla_Mondragon savunmam şu şekildedir;
Şahıslar ile aramızda gun-rp kapsamında roller çevirildi. Hatta dün bile hepsindede ateş açan taraf olup beni vuruyorlar şikayeti açan taraf ''ROLÜ BALTALAMAK'' diyor. Peki birazdan atacağım ekran görüntülerinde bana ateş açan şahıslar ne yapıyor?
Düşmanlığa dair bazı ekran görüntüleri;
1-
2-
3-
4-
Bu yapılanlar ''rolü baltalamak'' olmuyor öyle değilmi?
Sonuçta ortada bir GUN-RP döndürüyorsunuz düşmanlık çıkartıyorsunuz kurşunun ne zaman gelip gelmeyeceği bilinmez ki? Neden hazımsızlık yapıp kendinizde kusur aramak yerine şikayete başvuruyorsunuz.
Ayrıca ''IC OLARAK'' MC'deim diye yalan söyliyebilirim ki değilim illegal rol yasağım yok. Siz neden bunu OOC yani şikayette dile döküyorsunuz? Size OOC'mi MC'deyim dedim. SADECE VE SADECE HAZIMSIZLIKDAN DOLAYI BU FORUMU MEŞGUL EDİYORSUNUZ ROLÜNÜZE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM

#4 - 23.03.2021 09:59
Kişi yasaklandığından dolayı, şikayet arşiv.