Konu: [17.03.2021] Volker Kreuzwalt Hakkında Şikayet  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.03.2021 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Volker Kreuzwalt - @Ghajua

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2021 - 20:17:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Trucker-Mule aracı ile birlikte Kennedy tünelinden çıktım ve otobana bağlandım, Volker Kreuzwalt adlı kişi gelip bana sebepsiz yere PIT attı. PIT atarken SS alamadım fakat /pm'den kendi şikayetini kabullendi.

Ayriyetten de kişi bana PIT attıktan sonra /pm'den yazacaktım fakat artık alıştığım için "Neyse" yazıp /pm attım hatasını anlasın diye. Bir kaç saniye sonra ise kişi bana /pm'den OOC Ailevi hakaret savurdu, ayriyetten de "çok özür diliyorum kardeşim" diyip geçiştirmeye çalıştı. Başkasına atmak isteyip bana atmış olabilir evet fakat ben /pm attıktan sonra o mesajın direkt bana gelmesi bi nebze saçma. Eğer başkasına attığına dair kanıtı olsa bile, bu kişinin Ortak Nezaket ve CR'den ceza almasından yanayım.

Boşu boşuna şikayet açmakla uğraşmamak için /soru kısmından görevlilere sordum ve görevli bir arkadaşta "kişi yaptığını kabullenmişse kanıt yeterli olur" dedi.

Anlattıklarımın hepsi kanıtlar da gözükmekte, PIT yaptığında SS alamadım maalesef, çünkü ben de böyle bir şey yapacağını bilemedim, aniden yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.imgyukle.com/2021/03/17/NvIp40.png
https://i.imgyukle.com/2021/03/17/NvTtfq.png
https://i.imgyukle.com/2021/03/17/NvTdwn.png
https://i.imgyukle.com/2021/03/17/NvYYQQ.png

Ek açıklamalar(varsa): Volker Kreuzwalt adlı oyuncunun, Ortak Nezakat olarak ettiği Ailevi Küfür'den dolayı ağır bir ceza almasından yanayım. Kişinin uyarı cezası alması benim gözümde uygun değil, kişi sunucuda 20 level ve sunucuda olan kuralların farkındadır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 17.03.2021 20:53 aka Elliot »

#1 - 17.03.2021 21:51
Dostum kişilerle hiç bir alakam yok fakat yanlış oldu demiş zaten, sana yazdıktan sonra arkadaşına yazıcağına sana gelmiş...

#2 - 17.03.2021 22:38
Dostum kişilerle hiç bir alakam yok fakat yanlış oldu demiş zaten, sana yazdıktan sonra arkadaşına yazıcağına sana gelmiş...

Bunun açıklamasını şikayet formunda yazdım zaten, yoruma dökmene gerek yoktu.

#3 - 17.03.2021 23:32

Yine de ortak nezaketten şikayet açmışsın ama  :garip:

#4 - 17.03.2021 23:39

Yine de ortak nezaketten şikayet açmışsın ama  :garip:

Ben kendi şahsi fikirlerimle kasıtlı olarak bana yazıp bilerek özür dilediğini düşündüm. Ayriyetten +1 olarak Görevli yorumu ile şikayetimi oluşturdum.  Her ne olursa olsun Car Raming var. Şikayet sonucu yönetici kararına bağlı.
« Son Düzenleme: 18.03.2021 00:33 aka Elliot »

#5 - 18.03.2021 13:40
Evet, istemeyerekten de olsa ben PIT attığımı kabul ediyorum, bunun için ekran görüntüsü koymana da gerek yok. Hatamın farkındayım. Öte yandan "Ortak Nezaket" konu altında şikayet açmana şaşırdım, sana o PM'i attıktan sonra gayet ciddi ve pişman bir tavırla senden özrümü diledim. Buna karşın sen de problem olmadığını söyledin. O sırada o PM'i atmak istediğim kişi Karekin_Galstanyan'dı. (Soy adını yanlış yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum) Bunu dilerseniz ona da sorabilirsiniz, her ne kadar pek gerekli olduğunu düşünmesem de.

#6 - 18.03.2021 13:58
Selam. Biz o sıra Volker Kreuzwalt karakteriyle pm den dostça konuşuyorduk. Para mevzusu açıldı ve o sıra Volker, senden özür diledi. Tekrar /R yapıp bana yazacakken, sana yazdı. Böyle ufak tefek şeylerde şikayet açmanın bir anlamı yok.

İyi forumlar, iyi oyunlar.

#7 - 18.03.2021 16:58
Evet, istemeyerekten de olsa ben PIT attığımı kabul ediyorum, bunun için ekran görüntüsü koymana da gerek yok. Hatamın farkındayım. Öte yandan "Ortak Nezaket" konu altında şikayet açmana şaşırdım, sana o PM'i attıktan sonra gayet ciddi ve pişman bir tavırla senden özrümü diledim. Buna karşın sen de problem olmadığını söyledin. O sırada o PM'i atmak istediğim kişi Karekin_Galstanyan'dı. (Soy adını yanlış yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum) Bunu dilerseniz ona da sorabilirsiniz, her ne kadar pek gerekli olduğunu düşünmesem de.

Ben sadece Görevli fikri ile birlikte Ortak Nezaket'ten şikayet açtım, Ortak Nezaket'den ceza almazsan da ben bunun üstesinde durmayacağım, belki yanlışlıkla bana yazdın belki de bilerek yazıp yanlışlıkla yazmış  gibi yaptın bunu ben bilemem. CR konusunda zaten cezanı ikinci kez de kabullendin, şikayet devam etmektedir.

#8 - 18.03.2021 18:26

Ben sadece Görevli fikri ile birlikte Ortak Nezaket'ten şikayet açtım, Ortak Nezaket'den ceza almazsan da ben bunun üstesinde durmayacağım, belki yanlışlıkla bana yazdın belki de bilerek yazıp yanlışlıkla yazmış  gibi yaptın bunu ben bilemem. CR konusunda zaten cezanı ikinci kez de kabullendin, şikayet devam etmektedir.

Evet şikayetimi kabul ediyorum, 200 dk jailden kaçmak için yalan söylemem.

#9 - 18.03.2021 18:36
Merhabalar,
şikayet incelendi, öncelikle @Punchofstreets @judaspriest59 şikayet sizinle ilgili olmadığı halde yorum yazdığınızdan dolayı uyarı alacaksınız.

Şikayete gelecek olursak ise @Ghajua zaten hatasını kabul etmiş, bu yüzden kendisi ceza alacak.

İyi forumlar.