Konu: Manifesto bizi aç mı bırakmak istiyor?  (Okunma sayısı 275 defa)

#0 - 25.03.2021 02:07
OOC : Manifesto abi NC  fiyatını arttırdı daha neler artacak acaba?

İC : Reklam fiyatları ve ev-araba-silah-dükkan fiyatları çok arttı bunun sebebi ne? (Benim çocuğumun neden filitü yok?)

Neler daha arttı yazın Manifesto abimizda : Tm desin :D
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OLDHAND, Suburra,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.03.2021 11:47
Sunucunun açık kalması, şuan istediğinde girip rol yapabilmen için nc fiyatları arttırıldı. Yayınlarda denildiği gibi vice gaming'in bir marka olması için çok masraf harcandı. NC 10 lira oldu fakat aynı zamanda vC ile alınabilir oldu.

Yayında denildiği gibi araç fiyatları ve verginin yükselmesi IC bir karar, bunu role dökerek karşı çıkabilirsin.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
kinginthenorth, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.03.2021 11:54
Sunucunun açık kalması, şuan istediğinde girip rol yapabilmen için nc fiyatları arttırıldı. Yayınlarda denildiği gibi vice gaming'in bir marka olması için çok masraf harcandı. NC 10 lira oldu fakat aynı zamanda vC ile alınabilir oldu.

Yayında denildiği gibi araç fiyatları ve verginin yükselmesi IC bir karar, bunu role dökerek karşı çıkabilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.03.2021 09:36
Vergiler IC bir olay olarak gözükse de pek gerçeği yansıtmıyor. Amerika da enflasyon artarken(Aldığın şeylerin fiyatı ödediğini miktar) maaşın düşmez. Maaşın da onlara oranla artar devlet kurumlarında ya da devletin verdiği maaşlarda. Böyle bir fiyat artma eyalet bazında olduğunda eyalete bağlı tüm şehirlerde insanlar sokaklara dökülür ancak bununla ilgili hiçbir etkinlik yapılmadı, ayrıca Vice'de de sokaklara dökülmedi. Vice de dökülmese bile eyalet bazında işlerim kızıştığı ayaklanmaların birçok yerde başladığı gibi haberler verilebilirdi. Vergi olayını IC dökülmesini yanlış buluyorum IC olma şartlarını karşılamıyor. Artma sebebi herkesin lüks araba binmesi rahatsız ediciydi bunun için geldi büyük ihtimalle.

OOC market için sunucu masrafların çıkartması gerekiyor. Gözüme çarpan NC'in fazla pahalı olması ancak bunu da vice coin ile alma eklendiği için problem değil. OOC market ürünlerine bakınca aşırı bir pay to win sağlayan ürün yok kimse almak zorunda bırakacak bir ürün göremiyorum, NC dışında.
« Son Düzenleme: 27.03.2021 09:41 darkangel07 »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
AllMighty,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.03.2021 10:23
Vergiler IC bir olay olarak gözükse de pek gerçeği yansıtmıyor. Amerika da enflasyon artarken(Aldığın şeylerin fiyatı ödediğini miktar) maaşın düşmez. Maaşın da onlara oranla artar devlet kurumlarında ya da devletin verdiği maaşlarda. Böyle bir fiyat artma eyalet bazında olduğunda eyalete bağlı tüm şehirlerde insanlar sokaklara dökülür ancak bununla ilgili hiçbir etkinlik yapılmadı, ayrıca Vice'de de sokaklara dökülmedi. Vice de dökülmese bile eyalet bazında işlerim kızıştığı ayaklanmaların birçok yerde başladığı gibi haberler verilebilirdi. Vergi olayını IC dökülmesini yanlış buluyorum IC olma şartlarını karşılamıyor. Artma sebebi herkesin lüks araba binmesi rahatsız ediciydi bunun için geldi büyük ihtimalle.

OOC market için sunucu masrafların çıkartması gerekiyor. Gözüme çarpan NC'in fazla pahalı olması ancak bunu da vice coin ile alma eklendiği için problem değil. OOC market ürünlerine bakınca aşırı bir pay to win sağlayan ürün yok kimse almak zorunda bırakacak bir ürün göremiyorum, NC dışında.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.03.2021 17:33

Sana tamamıyla katılıyorum, yakınlarda bu yükseliş ve maaş düşüşleriyle ilgili bir etkinlik gelebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 29.03.2021 02:14

Realistik olması açısından bakarsak mantıklı fakat bunun bir oyun olduğunu ve sunucudaki nakit varlığının da artmaması gerektiğini biliyoruz. Bunun böyle olması mantıklı bir seçimdi her mekanın önünde 20 arabadan 12si Infernus olsa hoş olmaz. Bir yerden kazanırken bir yerden gitmesi lazım ki ekonomi düzeni sağlansın.
Spoiler: GösterGizle
Edit: TR buna dahil değildir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 29.03.2021 02:20
Bu konu altından belirtmiş olalım, fiyatların artışı ve maaşların düşüşüyle IC rollerin alakası yok. Mevcut hükümet tarafından alınmadı bu karar. Yönetim kaynaklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok