Konu: Kurt ve Arkadaşları -Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 441 defa)

#10 - 14.03.2021 18:41
Dostum size açtığımız şikayetler ortada bizde sizin bu konuda şikayet açtık cezanızı yediiniz bugünde açtık devamda edicez yaparsanız burada kendimle alakalı bir şey göremiyorum :)

#11 - 14.03.2021 19:34
Dostum size açtığımız şikayetler ortada bizde sizin bu konuda şikayet açtık cezanızı yediiniz bugünde açtık devamda edicez yaparsanız burada kendimle alakalı bir şey göremiyorum :)
Dikkatli izlersen bana CR attığını görebilirsin

#12 - 15.03.2021 20:13
Dostum sana sadece ağızından çıkanlara ve yazdıklarına dikkat etmeni  istiyorum bir RP sunucusunda occ kin yapmanıza gerek yok hepimizin amacı bir şeyler yapmak tekrardan söylüyorum ağızından çıkan kelimelere ve yazdıklarına dikkat et   :)

#13 - 17.03.2021 00:27
@mertg1925

Bir birlik tanıtımınız onaylanmadan, onaylansa bile 10 gün geçmeden hiçbir şekilde hiçbir birlikle illegal rollere giremezsiniz. Birlik tanıtımınız henüz onaylanmadıysa, hiç giremezsiniz. Hepiniz sivil sayılıyorsunuz ve illegal birliklere karşı Fear RP yapmak durumundasınız. Bireysel illegal roller yapabilirsiniz fakat ekipçe roller yapmak istiyorsanız ilk önce onay hak eden bir birlik tanıtımına sahip olmalısınız.

Bu seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde yaptırım uygulayacağım.