Konu: Bexley Rousseau ,Josuke Makaru , Marven Mittermeier , Ezio Draxler hakkında şkyt  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 16.03.2021 19:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bexley Rousseau ,Josuke Makaru , Marven Mittermeier , Ezio Draxler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anna Costa , Alberto Marino , Santino Rizzi , Clayton Mark ve bize yardım eden polis memuru Christopher Giancarlo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.03.2021 Gece 01 02 gibi olması lazım net hatırlamıyorum.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kuralı bulamadım ama Low RP - Retarded RP denebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Clayton Mark adlı oyuncu sırtından 6 kere bıçaklanmıştı ben ve arkadaşlarım hemen yanına gittik ve polis çağırdık ve bu sslerdeki arkadaşlar olayları görüp bilmelerine rağmen yanımıza gelip müzik açtılar daha sonra da dans etmeye başladılar yanlarında 6 yerden bıçaklanmış yaşamla ölüm arasında kalan birisi varken.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/k7rxzU.png
 https://hizliresim.com/G2HOHz

Ek açıklamalar(varsa): Kendileri daha sonra polisin uyarmasına rağmen ölmekte olan kişinin yanında dans ettiler müziği kapatmadılar ooc den uyardığımda bana rp bölme gibisinden saçma bir şey dediler sanki rp yapıyorlarmış gibi. Ben ve şahit arkadaşlarım Clayton Mark ve polis hariç low rp yaptıkları hatta çok kötü tabiri caizse retarded rp yaptıkları için şikayetçiyiz.

#1 - 16.03.2021 22:52
Şikayet edilen kişiler etiketlenmemiş.
---
@BerkSean
@Nadexcal
@xVirtue
@kzuu
---

#2 - 16.03.2021 22:59
Güvenli bölgede yapmış olduğunuz bıçaklanma rolü rahatsız edici bir roldür, bu yüzden güvenli bölgede yapmak için izin almanız gerekir. Biz olaydan tamamen farklı bir bölgedeydik, olayı bize de sektiriyorsunuz anlamsızca. Üstelik /b den insanların rolünü baltalıyorsun. Kendi aramızda müzik açık Ocean Bar'da sohbet ediyoruz, sizin rolünüzü etkileyecek veya baltalayacak hiçbir etkenimiz yok. Rolü şu şekilde de açıklayabiliriz.. Biz oraya eğlenmek için geliyoruz ve bir kalabalık görüyoruz. Kalabalığı umursamadan rolümüze devam edebiliriz, burada bizi IC olarak uyarmanız gerekirdi. OOC bir ihlal söz konusu değildir. İyi forumlar.

#3 - 16.03.2021 23:05
Gbı'de bıçaklanma rolü ve olay yerinde fast rp güzel güzel devam

#4 - 16.03.2021 23:07
ayrıca boş ss atmışsın hiç bir ssde kural ihlali yapmuyorum.

#5 - 16.03.2021 23:39
Bıçaklanma rolunu yapan biz değiliz adam orda bıçaklandı biz adamın yanına gittik olmamış gibi devam mı etseydik, sslerde sizi uyarmama rağmen bana laf atmanız orda dans ediyor olmanız gayet açık ayrıca onca şahit var low yaptığınıza dair kendinizi haklı çıkarmayın.

#6 - 16.03.2021 23:40
Şahit polis memurunu da etiketleyebilirseniz her şey anlaşılır :) Direkt yanımızdaydınız farklı bir bölge olayı yok.

#7 - 16.03.2021 23:43
Ayrıca dans ederken ''morga götürün şu ölüyü amına koyayım bize ne'' gibisinden bi cümle kurduğunuzu eminim loglarda görebiliriz.

#8 - 17.03.2021 00:04
Merhabalar,
şikayet kanıt yetersizliğinden dolayı kapatıldı.

İyi forumlar.