Oyuncuları bu tür şeylere zorlamak çok gereksiz, maalesef desteklemiyorum.
Oyuncuları benzin aldırmaya zorlamak da kelepçe takıp hapse girmeye zorlamak da vergi ödetmek de vbvbvb gereksiz o zaman.
Devriye atarken "Şurada dur , tuvalete uğrayalım" rolü çıkacak , veya önemli bir şeyde "tuvalete gitmem gerekiyor bekleyin" rolü çıkacak , gerçekcilik değilse derdimiz SP ye buyuralım beyler.
Belirli bir yere kadar oyun oynadığımızın farkında değilsen, buyur SP'ye dostum. Bu tarz sistemler kendi adıma konuşacak olursak zorunlu kılınınca beni rahatsız ediyor. Benzin almak zorlamıyor. Geçen sene defalarca polis baskınıyla evimden alındım, 750 dakika IC jail yedim hiç biri koymadı koymaz ama bir anda "tuvaletiniz geldi, beş dakika içerisinde yapmazsanız altınıza edeceksiniz." diye yazı gelirse üzer.
Oyun oynadığımızın farkında olmamakla alakası yok bu durumun , kimse yüzde yüz gerçekçi yapalım demiyor ki bunun imkanı yok.
Asıl sen , aynı kategoride ve amaçta olmasına rağmen, senin kafana yatan şeylere normal diyip kafana yatmayan sistemlere anormal-abartı-deli saçması der , o gözle bakarsan bu senin tam olarak objektif olamadığın ve yanlış yerlerden baktığın anlamına gelir. Seni benzin almak veya jail zorlamıyormuş ama "seni". Biri de çıkar der ki beni zorluyor? Ne yapıcaz o zaman , "aynen ya bu bir oyun sonuçta salla ağbiii" diyip kaldırılsın mı diyeceğiz?
Ki her paydeyde gereksin de denmemiş , 3 5 paydey de olabilecek bir şey. Sürekli devriye atmaktan sıkılmayıp 3 paydey de "benim tuvalete gitmem gerekiyor" demekten sıkılıyorsan sen "poliscilik oynayayım biraz" demeye giriyorsun demek ki bu oyuna. Veya vb.