Konu: [09.03.2021] Angelina Leyt - Rolden kaçmak için (/q)  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2021 14:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelina Leyt @Sakir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.03.2021 / 13:39 - 14:18 arası. (/q çektiği ve beklenen süre arası.)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Angelina Leyt isimli karakter aktif olarak 13:20 civarında Cabbie markalı aracı ile polisten kaçmaya başladı. Angelina Leyt, kovalamaca sırasında birçok ihlale ayak bastı. Yapılan ihlallerin arasında sadece aktif rolde /q çektiğine dair kanıtım bulunuyor, bu yüzden sadece aktif rolde /q çekmekten dolayı şikayet açıyorum. Angelina Leyt tutuklama esnasında pinginin olduğunu dile getirdi ve oyundan /q komutunu kullanarak çıkış yaptı. Angelina'nın bunu bilerek yaptığını düşünüyorum, hapisten kaçmak için /q çektiğinin düşüncesindeyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Angelina Leyt'in sunucuya yeni başladığını görüyorum, amacım ceza alması değil. Rol dersine alınarak bir güzel rol dersi verilebilir. Kararı şikayete bakan yönetici belirleyebilir.

« Son Düzenleme: 12.03.2021 10:49 Umut_K1 »

#1 - 13.03.2021 06:24
Merhabalar,
şikayet incelendi ve Angelina karakteri şikayet kapsamında cezalandırılacak.

İyi forumlar.