Konu: [12.03.2021 - Matthias Leighmoon] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 12:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @dOise

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 23:00-00:00 saatleri aralığında vuruluyor. Bir ya da bir buçuk saat sonra ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi başkalarına sıkıyor. Ekran görüntülerinde her şey açık ve net. Yaralı kural ihlali yapıyor, bir saat sonra tekrar bir çatışmaya dahil oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın oyun içinde hile açtığı ve oyuncularından üstün tuttuğu programlar kullandığı ekleyeceğim kanıtlarda bariz belli bir şekilde gözüküyor. Onlarda ayrıca incelenirse sevinirim.

Videoyu yavaşlatarak izlemenizi tavsiye ederim. Arkadaş üstelik Street Racers birliğinin R19'u.

#1 - 12.03.2021 12:40
Hile şikayetine gerekli savunmamı yaptım. Burada konusunu açmaya gerek yok. 3. parti programlar kullanmıyorum. Savunmamı incelersen eğer bunu görürsün. RKİ hakkında ise bir savunmam yok. Şikayet kabul edilebilir. Yaptığım kural ihlaliydi. Kusura bakmayın iyi forumlar.

#2 - 12.03.2021 12:43
Şikayeti geri çekmeyeceğim, diğer şikayet beni alakadar etmez. Ekran görüntülerinde ve yüklenen videoda AİMBOT ve Spread kullandığın bariz bir şekilde belli oluyor. RK ihlali yaparak acaba dün gece kaç oyuncunun oyun zevkini kaçırdın? Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 12.03.2021 17:12
Şikayeti geri çekmeyeceğim, diğer şikayet beni alakadar etmez. Ekran görüntülerinde ve yüklenen videoda AİMBOT ve Spread kullandığın bariz bir şekilde belli oluyor. RK ihlali yaparak acaba dün gece kaç oyuncunun oyun zevkini kaçırdın? Yetkili kararı bekleyebiliriz.
Diğer şikayetler seni alakadar etmiyorsa buraya diğer şikayetten alıntı video koymamanı öneririm, çok çelişkilisin sende. Ekran fotoğrafına bakıldığında komple kafa evet, arabada vurunca komple kafa olarak geçer zaten kayıtlara bunu bilmen gerekiyor. Ayrıca AIMBOT ve Spread kullanmıyorum, crosshair sabitleniyor drive atarken. Küçücük bir çembere adamı oturtmak yetenek olarak geçiyor AIMBOT ve Spread olarak değil. RK kural ihlali hakkında konuş burada, diğer şikayet hakkında değil.

#4 - 12.03.2021 17:17
İstediğim şey hakkında konuşurum, sana soracak değilim. Daha düne kadar olan tavrınızı da biliyorum, merak etme. Şikayet sonuçlandığında her şey ortaya çıkar zaten, burada boşuna söylenmene gerek yok. Aynen, sen de hile yok ve bir mermi bile kaçırmıyorsun. Videoda her şey belli, RK ihlali yaptığında bariz ortada. Boş konuşmana gerek yok, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#5 - 12.03.2021 18:09
Yaralı Kural İhlali için ceza alacak. K&A