Konu: Stewie_Morgan (Spawn Kill)  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stewie_Morgan @Rowdy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sograd_Borzakian / Tigor_Behramyan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.21 / 22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawn Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımda afk iken bir anda sıkmaya başladılar, yaralı süremin bitmesine yakın Stewie Morgan ve arkadaşları tekrar gelip düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 12.03.2021 21:09
İyi akşamlar dilerim, açıklamam kısa ve net olacak.

Arkadaşın paylaştığı ekran görüntülerine göz attığınızda anlayabilirsiniz ki Sograd ve Tigor arkadaşlarım Troubadour arkadaşımı kurtarmaya/kaçırmaya geliyor. O anda yakından geçerken fark ediyoruz ve tekrardan olay bölgesine baskın gerçekleştirip sıkmaya başlıyoruz, tam bu aksiyon başladığında Hazar yaralı zamanını dolduruyor ve spawn oluyor, aksiyondaki heyecandan dolayı ve doğruyu söylemek  gerekirse çatışmalarda soğukkanlı davranamadığım için ayakta gördüğüm herkese sıkıyorum, sonrasında arkadaş ona spawnkill attığımı PM yoluyla söylüyor, fark etmediğimi söyleyip özür diliyorum, cevap almadıktan sonra sorunun çözüldüğünü düşünüyorum.
Olay bundan ibarettir şikayeti oluşturan arkadaşın da ekleyip çıkarmak istediği bir şey olur mu bilemem ama olaylar anlattığım şekilde gelişti, bıraktığım ekran görüntüsü de PM'den bana haber verdiği an.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 12.03.2021 21:12 Rowdy »

#2 - 12.03.2021 22:06
Ekleyeceğim yada çıkaracağım bir şey yok, sonuçlanabilir.

#3 - 12.03.2021 22:11
Savunma yeterli. Kasıtlı bir durum yok, özür için teşekkür ederim. Bir sonraki seferde daha dikkatli olmanız dileğiyle, iyi eğlenceler.