Konu: Arşiv  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2021 13:32
@furkanalgul @rachezs34 Rondell karakteri ile galeride araba için pazarlık yapıyoruz şahıs aracıma 245 bin dolar vereceğini söylüyor sonra bankaya gidelim diyor bankanın önünden geçerken adama geçtik diyorum bizi şehirde dolandırmaya başlıyor /do Belinde kabarıklık belli olmakta" diye emote veriyorum dur diyorum bağırma bana diye birşey söylüyor aracımı bırak diyorum iniyorum bi an gazlıyor Aracın bagajında ise shotgun var İnfernus araçla takipliyorum sonra polisler takılıyo peşine polislere şu ifadeleri kullanıyorlar "Silahı var" "Silahla bize sıktı" gibi söylemlerde bulundu ve sonra polislere "silahı var alın" gibi bir söylemde bulunuyor ve bunu yakalandığı 2 yerdede yapıyor ama şahıslara silah sıkmadım.
Şikayeti destekleyecek kanıtlar:

Silahımın geri verilmesini talep ediyorum!!  :vice:

« Son Düzenleme: 13.03.2021 13:45 ElwenKleins »

#1 - 13.03.2021 13:42
Greco isimli arkadaş, ben arabayı sürerken zaten arka kotlukta oturuyordu. Arabayı salmamı istedi, kendisinin sürüceğini söyledi. Direk olarak arabadan indi, ben de gaza basıp kaçtım. Arabasını çaldım.

Verdiğin bel kabarıklık emotesi de silahın olduğunu belirtmez, sadece bir fikir sunar. Her kabarıklık silah değildir. Başka bir şeyler de beline koyup beni kandırmaya çalışıyor olabilirsin, biraz mantık yürütürsen olayı kaparsın. Araçta silah olduğunu bilemezdik.

#2 - 13.03.2021 13:45
Öncelikle iyi günler, arkadaşım sslerde göründüğü gibi aracı rol yaparak kaçırıyor. Sonra mahalleye gelip beni alıyor, oradan uzaklaşıyoruz. Benim üzerime atılan şikayette sadece üstlerinin aranmasını talep ediyorum ve bana silah doğrulttuklarını söylüyorum. Üstleri aranmıyor bile bunda herhangi bir sorun yok, üstlerinden herhangi bir şey çıkmıyor. Araç içerisinde pompalı olup olmadığını bilmiyorduk, sadece aracı kaçırıp polislerden kaçıyorduk. Yakalandığımızda aracı kontrol ettiler ve aracın arkasından arkadaşın silahı polisler tarafından alınıyor. Benim yaptığım harekette herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum, "Araçta pompalı var, aracı arayın" gibi hitaplarda bulunmuyorum. Açtığınız şikayette ne bir konu düzeni var ne de başka bir şey. Burası oyuncu şikayeti konusudur, silah iadesi için ticket atman gerekli. :vice:

#3 - 13.03.2021 15:38
K&A