Konu: Theo Smith (RK kuralı ihlali, Meslek aracını kişisel kullanma)  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2021 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo Smith @FunnyScart

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Petrit Mirjan @tyalpha - Reina Miller @reina - Robyn Miller @Robyn - Marvin Curtis @crusheer - Khan Karahanyan @Khanex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2021 18.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Meslek Araçları Kullanımı

Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşletmemde rol yapıyordum ve benim adıma çalışan birini bıçaklayıp kaçmaya çalışan birisini durdurup brawl rolüne girdim ve bu arkadaşı yere düşürdüğümüzde 4 saat RK'lı kalması gerekirken ayağa kalktıktan sonra mekan içersine girip bıçakladığı kişiye sopayla vurmaya devam etti. Bir metre uzunluğunda ki sopayı neresinden çıkarttığını merak ediyoruz. Bu yetmezmiş gibi meslek aracı ile yanımıza gelip yine aynı şekilde bıçakladığı kişiyi araba ile ezip kaçtı, yanımızda rol yapan @Khanex Khan Karahanyan doğal olarak bu kişiyi kovalamaya başladı. Yakaladıktan sonra beni arayıp yakaladığını söyledi ve oraya gittiğimiz zaman bu arkadaş illegal olmasına rağmen bir polise şikayet ediyordu o an zaten adminler rolü izlediği için oyundan atıldı ve 150 dakika Refuse Rp'den ceza yedi. Cezalayan admin @Mnemosyne

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Gerekli Ekran Görüntüleri:: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişinin kuralları ve rolleri pek bilmediğini düşünüyorum rol desteği almasını veya kurallara göz atmasını rica ediyorum

« Son Düzenleme: 11.03.2021 20:34 IDGAF »

#1 - 11.03.2021 20:46
*Öncelikle merhabalar, açıkçası söylemem gereken ilk şey RK kuralı yerden kalkmıyorum yerde yatıp korkudan fear-rp rolümü gerçekleştiriyorum ve kalkıp kimseye vurmuyorum rolümü düzgünce yapıyorum Meslek aracını kişisel kullanım söz konusu değil iş başındayım ve kişiler bana ateş açıyorlar savunmam bitti açıklayabilirisiniz*

#2 - 11.03.2021 20:50
@Mnemosyne Açıklayabilirsiniz.

#3 - 11.03.2021 20:55
Merhabalar,
kişi gerekli cezayı aldı, tekrarında daha ağır bir ceza alacak.

İyi forumlar.