Konu: [08.03.2021 - Ricco_Caprielli] DM  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2021 20:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricco_Caprielli (Forum hesabını bilmiyorum)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.03.2021 20:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksiye bindim taksiden inince parasını verdim paramı vermedin diye bana yumruk atarak saldırdı meslek alırken beni bayılttı. ve ardından telefon ile fotografımı çekip taksicilerin bulundugu yere fotograf ve ses kaydı gönderdi taksici bana dm yaptı gerekli cezayı almasını talep ve arz ediyorum. not: rolsel olarak saldırmış olsa bile meslek yerinde saldırdığı açıkça kanıtlarda bellidir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/iPTfZj

Ek açıklamalar(varsa): Böyle taksicilerin çalışmasını istemiyorum lütfen gereken işlem yapılsın.

#1 - 08.03.2021 23:43
@dadasfb en kısa sürede savunmanız bekleniyor.

#2 - 09.03.2021 16:53
Merhaba, arkadaş taksime bindi ve götürdüm, indiginde tutar 360 dolar dı ve arkadaş bana sadece 100küsür dolar verdi, sonra taksimden inip konuşmaya çalıştım ve bana agresif rol sergiledi. (bi tek sen mi akıllısın beni dolaştırdın vs) ve arkadaşla tartışmadan sonra brawl rolü başladı, arkadaş güvenli bölgeye doğru kaçtı ve fark edildiği üzere trucker e binip kaçmak istedi. Arkadaş ilk önce meslek gir yapıp binecekti ki ben meslek gir yerinde bayılttım onu (sanırım /meslekgir yaparken bayılttım). Her şey rollü oldu. Ben burda DM lik bir şey görmüyorum, teşekkürler. (benim bildiğim takside yazan tutarı ödemesi gerekiyor, aksi taktirde ooc dolandırıcılığa giriyor, ben şikayet açmak istemedim arkadaşa sadece rol dönsün istedim)
« Son Düzenleme: 09.03.2021 16:55 dadasfb »

#3 - 09.03.2021 22:59
Şahsın dedikleri yalandır şahsa gereken parayı verdim sonra mesleğe giderken şahıs bana saldırdı. Şahsın cezalandırılmasını talep ediyorum.

#4 - 10.03.2021 09:51
Yalan mı söylüyorum ? :D , loglara bakıldığında arkadaşın bana bi sen akıllısın , beni dolastirarak getirdin vs yazdığı ve paranın tamamını vermediği görülebilir. Yönetimi kandırmaya çalışmak dan ceza almasını rica ediyorum.
Teşekkürler

#5 - 10.03.2021 18:36
Bu yalanlarla bir yere varamazsın dostum. Bana saldırdın gereken parayı sana verdim halbuki yolu türlü türlü yerden dolaştırdın fazladan para almak için.

#6 - 10.03.2021 23:58
Merhaba, @dadasfb

Kişi size ihlal yaptı ve parasını vermedi diye siz illegal role giremezsiniz, güvenli bölgede kişiye saldıramazsınız veya güvenli bölgeye giriyorsa yine saldıramazsınız. Bu yüzden savunmanız geçersiz, onun dışında karşı tarafın paranızı vermediğini taksiciye karşı illegal rol yaptığını belirtmişiniz, şikayet içerisinde şu anlık sadece siz değerlendirileceğiniz için bu konuda herhangi bir yaptırım uygulanmayacak. Böyle bir durum yaşandıysa eğer ekran görüntüleriniz ile beraber şikayet oluşturmanız gerekiyor.

Güvenli Bölge ihlalinden dolayı ceza alacaksınız. Şikayet kapatıldı.