Konu: [12.03.2021] Gerard_McDonnell - GBİ  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerard_McDonnell @Lethal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Auliffe_Cavan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:45 - 16:55 12.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
7.15)Malibu Corporation
http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş tır bölgesinde güvenli bölgeye park ettiğim aracı çalıyor, PM üzerinden kendisini uyarmama ve IC olarakta yanında bulunmama rağmen. Yine de aracı çalarak uzaklaşıyor ve aracımı hırsızlık kullanarak satıyor (Vergiye de yansıdı). SS'ler zaten ektedir. Kurallarda illegal rollerin yasak olduğu yazmakta, aynı şekilde /soru komutu ile teyit ettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca adam kendi aracın sahibi ile konuşarak aracı parçalatmak adına güvenli bölgede ayrıca pazarlık ediyor.

#1 - 12.03.2021 17:12
Selam.
Bir anlık dalgınlığıma geldi evet, yaptığım hatanın farkındayım fakat şu ana kadar hiç ooc ceza almadım.Bakacak yetkilinin inisiyatifine kalan bir şey. Ayrıca şikayeti açanın üslubu hiç hoş değil.

1.500$ vergiye de takıldıysan istersen gel ödeyeyim sorun değil.
İyi günler, iyi forumlar.

#2 - 12.03.2021 17:45

Aynen evet, üslup konumuz. Olayı tartışırken düzgün bir şekilde PM direkt olarak kapatman ne kadar üslup sever bir arkadaş olduğunu gösteriyor. Yaptığın işin başlangıcında da seni PM'den uyardım ve sen bana istikrarla yaptığının yanlış olmadığını söyledin. Benim oyun zevkimi baltaladıktan sonra bu işin küçük yada büyüğü yok ne yazık ki. Yaptığın şeyi olumlu şekilde göstermeye çalışan sensin. Üslup :) Yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 12.03.2021 17:50 Farkitto »

#3 - 12.03.2021 18:11
Güvenli Bölge ihlalinden dolayı ceza alacak. Güvenli Bölge olarak sayılan yerlerde hiçbir şekilde illegal rol yapılmıyor, bunun bilincinde olarak rollerinizi sürdürebilirsiniz.

K&A