Konu: İllegal'in gizlik konusundaki başarısızlığı + illegale fırsat verilmiyor denmesi  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2021 20:35
1-) Bazı birliklerin IC kanıtlar ile birlikte Organize Suç Örgütü olarak saptanmasına ve hoodlarına PD tarafından onlarca baskın yemesine rağmen
nedense PD yolula / IC yollarla kapatılmıyor.
2-)  Birlik toplantılarına sağlam ve sınırlı kişilerin seçilmediğini düşünmekteyim. Kalabalık gözükelim amacıyla herkesi çağırıyorlar.
Aralarında laf geçiremedikleri birisi ise toplantı noktasında ateş açıyor ve bütün polis memurları toplantı noktasına doluşuyor.

İllegal kesimden bazıları gereğinden fazla hata yapmasına, gizliliğe önem vermesine ve illegal rol sürmesi için göz yumulmasına rağmen neden
bazı kişiler Yaa abi illegali öldürüyorsunuz havasına giriyor?

Bazı kişiler ise yanlış bilgileri ile konu açmış.
"Belki o gün 4 birlik VCPD'ye kafa tutabilirdik." demiş fakat şunu unutmuş ki VCPD'ye kafa  tutmak/ Amerika'da polise kafa tutmak imkansız.
Amerika'da rol yapıyoruz, Meksika'da değil.
« Son Düzenleme: 09.03.2021 20:37 Valkyrie »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.03.2021 20:41

Alıntı
İllegal kesimden bazıları gereğinden fazla hata yapmasına, gizliliğe önem vermesine ve illegal rol sürmesi için göz yumulmasına rağmen neden

Trafik ve Siber Suçlar birimindeki karakteri çatışmaya sokarak mı göz yumuyorsunuz? allah aşkına.

Önceki konu için hazırladığım yazı spoilerda

Spoiler: GösterGizle

Olayla alakalı elde edilebilecek çoğu şeyi izledim/okudum/gördüm. PDnin en baştan bir revize edilmesi âşikar. Canından korkan bir polis üyesi göremiyorum, her çatışma ortasına sürüp aracını kırıp araçtan inip rambo gibi çatışmayı önlemek için ateş edenler... yapmayın allah aşkına. Evinizin yakınında silahlı çatışma olsa o mahalleden hayatınızda asla geçmezsiniz. Oyundaki karakterinizi ise çatışmanın ortasına sokup hareket ettiriyorsunuz. İçeride 3 ayrı yerden ateş alınıyor ve herkes karşılık veriyor. Bunun yerine belki de içerideki üstünlüğe(Roleplay tarihinde ilk olurdu) PD fear sağlamalıydı? Bu sefer böyle olmalıydı. İçeride büyük bir terörizm var ve girenin her türlü öldüğü aşikar. İçeride birkaç rehin alınırdı ve bu sefer PDye karşı kazanan illegaller olurdu.

Belki hiç kimesenin açısına yakalanmamıştır fakat benim en çok rahatsız olduğum konu, evet. Dışarıda barikat tutanların Çavuş tarafından "HERKES İÇERİYE! DESTEK GEREKİYOR, HERKES!" denilmesi sonrasında herkesin içeriye girmesi.

Önce bir nefes alın, yazdığım şey aklınızda saçma oluştu öyle değil mi? aslında değil. Geçmişte sadece Siber Suçlar ve Trafik İşlerinde görev almış Crispin Mayweather karakteri neden çatışmaya katılıyor? bu adamın ilgi alanı terörizmi bastırmak mı?

Hadi bunu geçtim, belki karakteriniz biraz suça dönüktür(?) ve içeride çatışmaya girmek istersiniz. İçeridekilerin AĞIR TEÇHİZATLI olması halinde vurulduğuna rağmen karakterinizin vermesi gereken tepki "DESTEK VRMELİYİM!11!11!1" midir? yoksa "içeride ağır teçhizatlılar vurulmuş, benim ne işim var a* koyayım." mıdır?

Seçim sizin.

İllegale gelecek olursak,

İçerideki herkes. Bakın bir gruptan bahsetmiyorum, herkes. Duvarlardan mermi geçtiği için kazanacaklarının kanaatindeydiler ve yaklaşık 4 birlik bu olaya girdiğinden arkalarını sağlama aldıklarını düşündüler. Hiç kimse bile bunun nonrp olduğunu bildiği halde önceden dile getirmedi. "Niye dile getireyim? 2 Hood Onaylı 2 de yeni kurulmuş, 4 kalabalık birlik var orda. Yönetim bir şey yapar mı? tabii ki bizi savunacak" düşüncesiyle çatışmadan çekinmediniz ve almak istemediğiniz tepkileri, vermek istemediğiniz kayıpları verdiniz.

Peki ya içeriye girip direkt vurulma olayı?

Ben şahsen bu konunun konuşulmasını bile yanlış buluyorum. Bu olay tekrar yaşansa ve karşıda siper alsam, ben onlara rol paslamam çünkü şu ana kadar hiç bir zaman PD üyeleri hiç bir illegale rol paslamadı. Yanlış mıyım? Değilim. O olay içerisinde ben şuanki PDnin az çok "trafik birimindekiler bile çatışmaya katılacak" düşüncesini aklımdan geçiririm. Tıpkı pdnin geçirmediği gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.03.2021 20:44

Alıntı

Trafik ve Siber Suçlar birimindeki karakteri çatışmaya sokarak mı göz yumuyorsunuz? allah aşkına.

Olayla alakalı elde edilebilecek çoğu şeyi izledim/okudum/gördüm. PDnin en baştan bir revize edilmesi âşikar. Canından korkan bir polis üyesi göremiyorum, her çatışma ortasına sürüp aracını kırıp araçtan inip rambo gibi çatışmayı önlemek için ateş edenler... yapmayın allah aşkına. Evinizin yakınında silahlı çatışma olsa o mahalleden hayatınızda asla geçmezsiniz. Oyundaki karakterinizi ise çatışmanın ortasına sokup hareket ettiriyorsunuz. İçeride 3 ayrı yerden ateş alınıyor ve herkes karşılık veriyor. Bunun yerine belki de içerideki üstünlüğe(Roleplay tarihinde ilk olurdu) PD fear sağlamalıydı? Bu sefer böyle olmalıydı. İçeride büyük bir terörizm var ve girenin her türlü öldüğü aşikar. İçeride birkaç rehin alınırdı ve bu sefer PDye karşı kazanan illegaller olurdu.

Belki hiç kimesenin açısına yakalanmamıştır fakat benim en çok rahatsız olduğum konu, evet. Dışarıda barikat tutanların Çavuş tarafından "HERKES İÇERİYE! DESTEK GEREKİYOR, HERKES!" denilmesi sonrasında herkesin içeriye girmesi.

Önce bir nefes alın, yazdığım şey aklınızda saçma oluştu öyle değil mi? aslında değil. Geçmişte sadece Siber Suçlar ve Trafik İşlerinde görev almış Crispin Mayweather karakteri neden çatışmaya katılıyor? bu adamın ilgi alanı terörizmi bastırmak mı?

Hadi bunu geçtim, belki karakteriniz biraz suça dönüktür(?) ve içeride çatışmaya girmek istersiniz. İçeridekilerin AĞIR TEÇHİZATLI olması halinde vurulduğuna rağmen karakterinizin vermesi gereken tepki "DESTEK VRMELİYİM!11!11!1" midir? yoksa "içeride ağır teçhizatlılar vurulmuş, benim ne işim var a* koyayım." mıdır?

Seçim sizin.

İçerideki herkes. Bakın bir gruptan bahsetmiyorum, herkes. Duvarlardan mermi geçtiği için kazanacaklarının kanaatindeydiler ve yaklaşık 4 birlik bu olaya girdiğinden arkalarını sağlama aldıklarını düşündüler. Hiç kimse bile bunun nonrp olduğunu bildiği halde önceden dile getirmedi. "Niye dile getireyim? 2 Hood Onaylı 2 de yeni kurulmuş, 4 kalabalık birlik var orda. Yönetim bir şey yapar mı? tabii ki bizi savunacak" düşüncesiyle çatışmadan çekinmediniz ve almak istemediğiniz tepkileri, vermek istemediğiniz kayıpları verdiniz.

Ben şahsen bu konunun konuşulmasını bile yanlış buluyorum. Bu olay tekrar yaşansa ve karşıda siper alsam, ben onlara rol paslamam çünkü şu ana kadar hiç bir zaman PD üyeleri hiç bir illegale rol paslamadı. Yanlış mıyım? Değilim. O olay içerisinde ben şuanki PDnin az çok "trafik birimindekiler bile çatışmaya katılacak" düşüncesini aklımdan geçiririm. Tıpkı pdnin geçirmediği gibi.

Gerekli çatışma eğitimi veriliyor, + Realistik olarak bakarsak bile tek bir şehirde 100 polis olmaz zaten, departmanda Polis Gücü / Sayısı tükenmez.
Toplantı'ya sadece belirli kişileri çağırsaydınız veya adamlarınızdan birisi toplantı esnasında o bölgede memurlara ateş açmak gibi hata yapmasaydı
operasyon bile olmazdı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.03.2021 20:46

Alıntı

Seçim sizin.

Gerekli çatışma eğitimi veriliyor, + Realistik olarak bakarsak bile tek bir şehirde 100 polis olmaz zaten, departmanda Polis Gücü / Sayısı tükenmez.
Toplantı'ya sadece belirli kişileri çağırsaydınız veya adamlarınızdan birisi toplantı esnasında o bölgede memurlara ateş açmak gibi hata yapmasaydı
operasyon bile olmazdı.
Konudan bir habersin dostum, lütfen postunu kapat daha fazla da sorun çıkmasın, rica ediyorum.
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, Manchov, zonWe, Thoros,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.03.2021 20:48
(üzgünüm ayrı iletide paylaşıyorum.)

Alıntı
"Belki o gün 4 birlik VCPD'ye kafa tutabilirdik." demiş fakat şunu unutmuş ki VCPD'ye kafa  tutmak/ Amerika'da polise kafa tutmak imkansız.

Kusura bakmayın ancak bu isyan için neden oyuncuları beklediniz? Yönetimin düzenlediği onlarca Hotline var. Payne Wayne katliamında hiç bir oyuncu, "Bu sanki biraz NonRP?" demedi. Neden? "yönetim yapıyorsa en iyisidir, oyuncu yapıyorsa bir şeyler vardır." kafasındasınız. Bunu dile getirseydiniz banlanır mıydınız? hayır.

Senatörün vurulması
Payne Waynenin ağır teçhizatlı helikopter ile polisleri taraması
Kasparovun üç çavuşun yanında Çavuş II'nin ağzına silah sokması

Bunların hiçbirinde sunucunun ileri gelenleri ve adminleri olduğu için sesiniz çıkmıyor, neden kayıp verip isyan edenlere karşı duruyorsunuz?
« Son Düzenleme: 09.03.2021 20:54 kedicikcik »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.03.2021 20:50
İnanamıyorum cidden, inanılmaz.
Milletin işi gücü yok il-legal ile legal kavgası yapacak. Gerçekten iyiymiş.
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
kedicikcik,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.03.2021 21:19
Belirli bir konu hakkında fikir söylemek, karşıdan gelebilecek fikirleri dinlemek gibi hareketlere girebilirsiniz. Fakat bulunduğumuz platformda hiçbir şekilde karşıt görüşler seviyeli bir şekilde tartışamaz, tecrübeyle sabit. Elinize, yüzünüze daha fazla bulaştırmamanız için konuyu kilitliyorum.
100
6
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
AllMighty, akaJilet, Visionary, Aureus, zonWe, Thoros,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):