Öncelikle, yaptığımız hata için kendim ve arkadaşlarım adına mağdur olan kişilerden özür dilerim. Eğriye eğri doğruya doğru; yaptığımız hareket etik bir hareket değildi, kuralı ihlal ettik. Lakin VCPD tarafından bize açılan bir şikayet değil, açılan şikayet 3. kişinin gözünden ibaret ve hile gibi tüm sunucuyu mağdur edecek bir bir ihlal yok. Dolayısıyla şikayeti inceleyecek yöneticinin yaptığımız hata için cezai işlem uygulayacaksa bile inisiyatifini talep ederim/z. Şayet mühim bir durum olsaydı, videoda görüldüğü gibi Manifesto oradaydı ve doğrudan yasaklama işlemi uygulayabilirdi. Ama böyle bir şey olmadı, rol savunmalarda yazıldığı gibi bölgedeki yöneticiler tarafından durdurulup düzenlendikten sonra devam etti zira karşılıklı ihlaller mevcuttu. İlaveten Allen tarafından incelenen bir şikayeti sizlere örnek gösterirsek (
https://cdn.discordapp.com/attachments/498413269963243546/818870643004145704/1262.PNG ) aynı ihlale herhangi bir cezai işlem uygulanmamış, sadece sunucudaki interior kaldırılmış gözüküyor. Okuduğunuz için teşekkürler, yapılan bir hatayı savunamayız en nihayetinde. Hatamız için tekrardan özür diliyorum ve bu hatayı tekrarlamayacağıma dair sizlere söz vererek belirttiğim gerekçelerle birlikte sizlerden inisiyatifinizi talep ediyorum/z.