Konu: [09.03.2021] Şikayet geri çekilmiştir.  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 09.03.2021 04:33
Şikayet geri çekilmiştir.
« Son Düzenleme: 09.03.2021 14:30 Valkyrie »

#1 - 09.03.2021 05:21
Öncelikle merhabalar, arkadaşın aracının üzerine çıkmışım evet doğru arkadaşın aracının arkasındayken oyunum takıldı ve W tuşuna bastım o sırada üzerine çıkmışım ki bende ekran donuktu beş saniye sonra falan oyunum yeni kendine gelmeye başladı o sırada da takıldım ve arkadaşın yanında belirdim arkasındayken (benim ekranımda) sonrasında ise önüne geçtim zaten kaçacak hiç bir yeri yoktu kendisi direksiyonda dahi değildi (sonradan geçti) ben de rolünü baltalamak açısından değil kendi rolüme bakmak açısından bir süre arkadaşın aracının önünde durdum, arkadaş siren yakınca bir dakika kadar daha durup arkadaşın önünden çekildim tam o sırada çavuştu sanırım, birileri daha geldi. Diğer birim gelmeden önce şahıs karakterimin ailevi değerlerineydi sanırım hakaret etti anneni s.kerim mi o.ospu çocuğu mu ne bir şey söyledi onun SS'ini almamışım fakat Chatlog'da saat ve dakikaya bakılırsa her şey anlaşılır benim neden şahısa küfür etmem gibi (https://imgyukle.com/i/NTP7Zc) şahıs bana küfür etti diye ben şahısa küfür ettim orada ki üniformada olup bana küfür edebileceği anlamına gelmez, ben de ederim bana küfür ederse " Bir daha anneme küfür edersen memur falan demem senin amına koyarım burada. " yazmışım ki cümleyi okuduğunuzda karşılıksız bir küfür etmediğimi anlayacaksınızdır. Benim savunmam bitmiştir, GBİ CR Ve VCPD'a karşı rol yaptığımı düşünmemekteyim. İyi forumlar.

#2 - 09.03.2021 13:01
Öncelikle selam, evet yanlış bir hata yaptım "/me elini beline atar" diye bir emote verdim buranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum arkadaşa pm'den belirttim zaten kusura bakma bilmiyordum diye ama yinede şikayet açmış banada savunmam bu kadardır. Uyarmak daha güzel olurdu ama arkadaş şikayet açmayı seviyor sanırım tekrar söylüyorum kusura bakmayın bilmiyordum bir daha da olmaz zaten. İyi günler dilerim.

#3 - 09.03.2021 13:42
Selam dostum. Oranın güvenli bölge olduğunu unutmuşum, saat çok geçti, insanlık hali doğal olarak bir şeylerin şeylerin farkında olmadan bazı şeyler yapabiliyoruz. Güvenli bölge olduğunu tamamen unutup o tarz bir role giriştim, ardından bana PM'den orasının güvenli bölge olduğunu hatırlattın ve bunu doğal olarak anlayışla karşıladım. Ardından tam gidiyorduk ki aramızdan birisine küfür ettin, senin de rolden keyif aldığını düşünüp bu rolü sözlü şekilde devam ettirdim, ardından destek ekibi geldi ve Fear-RP yapıp kaçtık. Rolünü baltaladıysam üzgünüm, anlayışlı yaklaşmak ve keyif almaktı amacım. Bunun için IC olarak gelip özür diledim zaten, OOC olarakta özürlerimi sunuyorum.

#4 - 09.03.2021 14:18
@ClosE Andres Exposito için şikayetimi geri çektim.
Spoiler: GösterGizle
Öncelikle selam, evet yanlış bir hata yaptım "/me elini beline atar" diye bir emote verdim buranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum arkadaşa pm'den belirttim zaten kusura bakma bilmiyordum diye ama yinede şikayet açmış banada savunmam bu kadardır. Uyarmak daha güzel olurdu ama arkadaş şikayet açmayı seviyor sanırım tekrar söylüyorum kusura bakmayın bilmiyordum bir daha da olmaz zaten. İyi günler dilerim.

@Cross Castro Esquinez için şikayetimi geri çektim.
Spoiler: GösterGizle
Selam dostum. Oranın güvenli bölge olduğunu unutmuşum, saat çok geçti, insanlık hali doğal olarak bir şeylerin şeylerin farkında olmadan bazı şeyler yapabiliyoruz. Güvenli bölge olduğunu tamamen unutup o tarz bir role giriştim, ardından bana PM'den orasının güvenli bölge olduğunu hatırlattın ve bunu doğal olarak anlayışla karşıladım. Ardından tam gidiyorduk ki aramızdan birisine küfür ettin, senin de rolden keyif aldığını düşünüp bu rolü sözlü şekilde devam ettirdim, ardından destek ekibi geldi ve Fear-RP yapıp kaçtık. Rolünü baltaladıysam üzgünüm, anlayışlı yaklaşmak ve keyif almaktı amacım. Bunun için IC olarak gelip özür diledim zaten, OOC olarakta özürlerimi sunuyorum.

Yönetici ekibinden " Kişilerle iletişime geçip uzlaşma" sebebiyle geç yanıt vermelerini talep ediyorum. Böyle bir hakkım var mı bilmiyorum, eğer yoksa özür dilerim.
Baştan belirtmeliyim ki benim buradaki amacım kişilerin ceza almaları değil hatalarını fark etmeleri.

#5 - 09.03.2021 14:29
Şikayet belirli kişiler için geri çekilemiyormuş, sadece tamamen geri çekilebiliyormuş.
Şikayetimi tamamen geri çekiyorum. Umarım herkes yaptığı hatanın farkında varmıştır.
Konu hakkında görüşmek isteyen Discord adresim Serif#6553 üzerinden benimle iletişime geçebilir.
« Son Düzenleme: 09.03.2021 14:31 Valkyrie »

#6 - 09.03.2021 14:40
K&A