Konu: [07.03.2021] Josepe Richard - Chicken Run, Retarted RP, DM  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2021 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josepe Richard @Farid21

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jayseh Shakur, Dashawn DeMorgan, Taymor Bennett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2021 16:26-16:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

.
Alıntı
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 16:25 civarlarında, Julia karakterim ile onaylı hoodumuzda bulunuyordum. Josepe Richard isimli karakter koşarak hoodumuza girdi, evlerin arkasında dolanmaya başladı. Ardından çimenlerin üstüne çıktı, Julia karakterim ile arkasından çıkıp screenshotta gözüktüğü üzere, kişinin orada ne yaptığını sorguladım. Josepe karakteri "Ne diyon." ve "yuru isine bak" dedikten sonra, "Zopayı juliyanın cenesine gecirir" emoteu verip saldırmaya başladı. Brawl rolü 1-2 vuruştan sonra durdu, karakterler birbirinden uzaklaştı ve ardından Julia karakterimle onaylı hood olması ve o anda 415'de yaklaşık 10 tane Brystal üyesi olması nedeniyle brawla devam ettim. Brawl rolünden sonra benim karakterim düştü, yaralı rolümü yaptım. Karakterimi yolun önüne çıkarttığımda ise Jayseh Shakur karakteri arkasından koşarken Josepe karakterinin chicken run yaptığını görüp ssleri aldım. Daha sonra ise Josepe karakteri gözden çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli görülürse kırpılmış sslerin tam halini de atabilirim, uzakta olduğundan zıpladığı görünsün diye kırptım. Ayrıca olarak kişinin forum profiline girdiğimde OOC sicilinin kabarık olduğunu farkettim, mümkünse rol desteği alması iyi olabilir. İncelediğiniz için teşekkürler.

#1 - 07.03.2021 17:41
Evet ben şahit olarak;
Onaylıyorum.

#2 - 08.03.2021 13:52
Ben bahcedeydim zaten fotografını atılar orda aracım vardı arkadasım afk idi onu bekliyodum citin ustunde basta oturdum arkadasım gelene kadar sonra aracıma gitmek icin kalktım baskalarıylan kavga etmistim yonetici raporuma bakmadı sinirliydim zaten  sonra Juliya diye bir zenci yukarı cıktı ne arıyon burda diye dedi evin sahibide o deil dedimki uzaklas fotosunu onlar atmıslar zaten kız uzatı ondan sonraki  konusmaları atmamıs sonra yazdım josepe elisini yumruk yapar kız kavga baslattı ben kızı dovdum sonra 3 kişşi pesime verdiller 2 si yarı yolda durdu hepzi bunny yaoıyordu ben normal sekilde kosmaya calısstım onlar buuny yaptıgı icin bende zupladım rapor zaten gec geliyor dursam oldurucekler sonra citten cite zuplayıp aracıma kostum aracıma kosarkenki fotoyu da atmıs zaten onların bunny yaptıgını goruyosunuz onlardan kurtulmak icin aracımı kilitledim aracımı kırmaya calıstılar aracın ustune cıkarak zaten onların attıgı foto benimde delilim.

#3 - 08.03.2021 14:19
Öncelikle, emotelarda görüldüğü üzere Josepe karakterinin elini yumruk yapar gibi bir olayı yok, bir anda cebinden sopa çıkartıyor ve karakterimin çenesine sallıyor, burada da GOOA ihlali görülüyor. Sonraki konu ise, orada benim evimin olup olmamasının bir önemi yok, karakter onaylı hooda koşarak giriyor, ardından locanın yakınına konum alıyor. Julia ile agresif olmayan bir soru sorduğumda ise git isine bak cevabı alıyorum. Şikayeti açarken farketmemiştim fakat burada GOOA'da bulunuyormuş. Ayrı olarak, arkandan kovalayan herkesin "bunny" yaptığını söylemişsin. Bir ssin bulunuyor mu acaba?

#4 - 08.03.2021 14:25
Bunny ss mi cektigi fotoya bakın o da bunny yapıyor canım 1 di kosmama ragmen oda bunny yaptı hata ceza olmasın diye citlere zupladım.

#5 - 08.03.2021 14:39
Bunny ss mi cektigi fotoya bakın o da bunny yapıyor canım 1 di kosmama ragmen oda bunny yaptı hata ceza olmasın diye citlere zupladım.
Şöyle bir cevap vereceğim, birincil olarak arkadaşların chicken run yaptıklarını düşünüyorsanız kanıtlarla şikayet açmanız gerekiyor. İkincil olarak ise, görüldüğü üzere diğer karakterle aranızda 100 metre mesafe var. Diğer arkadaşımız sizin gibi sürekli zıplayarak ilerleseydi böyle bir mesafe farkının olmasının olanağı olmazdı.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 15:49 kucukenistemessi »

#6 - 08.03.2021 20:17
Soylim niye 100 metre var o cunku o cadeye dustu size dedigim Ofotoya deil gercege bakın size dedim arkamda 3 kisi vardı araclan dustuler 2 i araca dondu 1 side beni takip etti o kız da dayak yedi gi icin sikayet acmıstır kendi arkadasının bunny sini gostermiyor benimkimimi gosteriyor arada 100 metre varsa o fotoda neden zupladını soylermisiniz simdi 600 daka ceza verdiniz. hakkımı calıyonuz adam kendisinin zupladıgı fotoyu atmıs ona niye ceza vermediz de bana veriyonuz.

#7 - 08.03.2021 20:27
Ceza verilmiş, K&A atılırsa sevinirim. İyi forumlar.

#8 - 08.03.2021 23:44
Merhabalar,
şikayet incelendi ve kişi cezalandırıldı.

İyi forumlar.