Konu: [04.03.2021 - Buddy_Federico] DEATHMATCH, BİRLİK KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 04.03.2021 18:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Buddy_Federico - @FurkanBasqan 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christian_Desmond @nevzvt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2021 - 17:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Alıntı
20-) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni giriş yaptım. Birden durduk yere emote verilmeden kişi geldi ve ateş açtı, hiçbir sebebi olmadan. Sebebi olsa dair herhangi bir birlikte bulunmuyor. Forumdan kontrol yaparken gördüğümde ise birliği yoktu. Cezalandırılırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 04.03.2021 20:20 CornettoRX »

#1 - 04.03.2021 18:41
Öncelikle merhabalar. Arkadaşım beni rolde saldırı olacak üzere çağırdı. Bende silahımı kuşandım. Ve arkadaşlarımla buluştum. Arkadaşlarım buraya saldırı olacağını söyledi. Bende önce üstelesemde sonradan kabul ettim. Bana para vereceklerini söylediler. Anlaşma yaptık. En sonunda uzlaşıp bölgeye saldırı düzenledik. Bende o birlikteki adamları vurdum. Böyle bir kural olduğunu bilmiyorum açıkçası, karşı tarafta kusura bakmasın. Olayda yani ben mağdurum. Kusura bakmayınız, gerçekten bilmiyordum.

#2 - 04.03.2021 19:13
Olayla alakam yok, şikayeti açan kişi birliğimde olduğu için ekstra ekleme yapacağım. Bu kişinin arkadaşlarınında herhangi bir birliği yok. Sorun yaşamışta değiliz. Kişiler oyundan soğumuş tipler discord uygulamasında birleşip insanların rol zevkini baltalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. OOC Hapisten fazlasını hakeden tipler.

#3 - 04.03.2021 20:32
Şahitliği onaylıyorum, arkadaşın tek amacı dm.
13 level bir karakterin bu kadar kolay silah bulup sıkması saçma, ortada bir rol bile yok. sürekli dm atıyorlar.
Arkadaşın bir videosu.

Önceden açılan bir şikayetti
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=87243

Sunucuya dm için giriyorlar, dm arıyorlar.

#4 - 08.03.2021 21:28
Sürekli dm atmadık. Ortada öyle bir şey yok. Sadece birliğinize bir kere baskında bulunduk. Önceden arkadaşlarımla savaştaymışsınız. Gerekli kanıtlarımızda var zaten yöjnetici isterse atarım. Loglardanda her adamı vururken emote veriyordum, bakabilirsiniz, kontrol edilebilir.
Şöyle atayım; https://streamable.com/rxw6a6 bu da arkadaşlarıma sıktıkları zaman.
« Son Düzenleme: 08.03.2021 21:33 FurkanBasqan »

#5 - 09.03.2021 08:20
Dostum birliğin yok zaten bir şekilde, hâlâ neyi kabullenemiyorsun? Emote vermemişsin bir şey vermemişsin ve hâlâ saldırı planladık saldırı yaptık diyorsun. Gram emote vermeden DM atmanın cezası karakter yasaklanması olarak biliyorum. Kişi yaşaklanırsa o zaman dersini alacak gibi çünkü bir tane daha OOC sicili var ve o da DM, anlaşıldığı üzere de yaptığı yanlışın farkında değil ve yine yapıyor. Yetkili kararı.

#6 - 09.03.2021 12:40
Buddy karakteri DM kapsamında ceza alacak, şikayet kapatıldı.

K&A