@Rosta Memurum hatta siz gidin dediğinizde gitmemişmiydim hatta taksi ile sizi bırakmıştım lütfen söyleyebilirmisiniz müsaitseniz
Şahitliğimi onaylıyorum, herhangi bir meslek aracını kişisel kullanma durumu söz konusu değil. Bir kovalamacada bulunmadı, taksi sahibi olarak taksisini aldı ve yoluna devam etti. Bir ihlal olduğunu sanmıyorum, meslek aracını kişisel kullanım vb. söz konusu değildir. Taksi zaten belli bir rotası yok, tamam taksi de de kişisel kullanım olabiliyor fakat bu arkadaşın yaptığı bu değil. İyi günler.
Şöyle söylemek istiyorum ilk başta sen bir kovalamacayı takip edemezsin veya bu kovalamacaya bir sivil normal vatandaş olarak hiçbir şekilde katılamazsın. İkinci söylemek istediğim taksiyi kişisel meslek aracın olarak kullanıyorsun diyelim bir iş yapıyorsun fakat gelip sen kovalamaca anında işten inip etrafını seyrediyorsun bence bu bana göre bir kişisel meslek aracı kullanımıdır. Yayının devamını lütfen göster demişsin yayın tekrarından bakabilirsin iyi günler. Her mesajını tek tek yazmakta ne anlama geliyor hiç bir fikrim yok mesajını düzenleyebilirsin veya tek bir mesajda toplayabilirsin, bir şikayetin altına birer cümle ile savunmanı yapmışsın.
Ek olarak buna da birşey söylemek istiyorum, taksi ile hiç kimseyi falan kaçırmadı, bizzat ben yanındaydım. Olay bölgesinde bulunduğu için üst araması gerçekleştirip gitmesini belirttim, aktif bir kovalamacada da öncü benim ekibimdi, bu taksi kovalamacaya vb. dahil olmadı. Kimseyi kaçırmadı, görüldüğü gibi kırmızı Freeway kaçırdı. Taksinin alakası yok, motor hakkında birşey söyleyemem. Mix olabilir fakat Theo Smith hakkında söylenenlere itiraz ediyorum.