Konu: [03.03.2021] Qamall Layton  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Qamall Layton @spawn

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.03.2021 - 22:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Qamall Layton ters şeritte giderken görüldü ve motoru takibe alındı, bir süre kaçtıktan sonra gözden kayboldu. Birkaç dakika sonra yanımıza gelerek "bak bakim biz orda mıyız" kelimesini kullandı. Açıkçası apaçık tamamen OOC eğlencesini tatmin etmek amacıyla peşine polis taktığını görüyorum, PM'den bu konuyu onunla konuştuğumda garip bir cevap aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.03.2021 23:43
Öncelikle merhaba. Dostum PM konuşmalarımızın neden hepsini atmadında iki satırını attın?
Olay şöyle gerçekleşti;
Biz yoldan gidiyorduk ve durduk yere bizi kovalamaya başladı, bizde ceza yememek için polislerden kaçtık, arkadaşı ters bir hamle yaparak motorumu dar sokaklara soktum ve arkadaş önüme çıkınca git bak bakayım biz oradamıyız dedim, hızlı bir şekilde gidiyorduk bizi yakalayamadığı için kendine yediremedi ve şikayet açtı. PM konuşmalarımızda'da belirttim, eğer konuşmaları atsaydı görürdünüz. Yani ortada kışkırtıcı, kendini kovalatma gibi bir durum söz konusu olamaz.
İyi oyunlar, iyi forumlar.

#2 - 06.03.2021 18:20
Merhabalar,
şikayet incelendi ve bir sorun görülmedi.

İyi forumlar.