Konu: 05.03.2021 | Sergey_Chavez - Thomas_Greco  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 12:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergey_Chavez @syphenxofficial  - Thomas_Greco @pablo00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM | DM | /B | Agresif roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaşadığım apartmandan çıktım, arabama doğru yürürken arkamdan Sergey siyah Premier ile geldi, çimlerden gelip beni neredeyse eziyordu. Bunu yapıp üste çıkmaya çalıştı, karakterim kendince ağzının payını verdi. Sergey'in inip uzaklaştığını görünce kilidi ve motoru açık olan Premier'e bindim, parçalatacaktım. Binip biraz uzaklaştım, Market caddesinde /tamirci yazıp Ocean Garage'den aktif olan birini aradım, göremedim. İlerleyip kenara çektim. Parçalatma garajından kimsenin aktif olmadığını ve arabayı parçalatmak istediğimi /rapor - /soru yoluyla belirtmek için durdum. Bu sırada ben rapor yazarken Thomas Greco'nun sürdüğü motor ile Sergey, ikisi geldi. Sergey inip emotesini verdi, Colt ile bana ateş etti. ESC'ye basıp chati kapattım, uzaklaştım. Motorla bir süre kovalamaca başladı, kaçtım. İzimi kaybettiremedim, arabanın motordan yavaş olup motorun daha mobil olduğunu düşündüm, tek çarenin daha fazla zaman kaybetmeden durup özüre bağlamak olduğunu düşündüm. Onlardan özür dileyecektim, gayet masumca konuşmaya başladım. Bu sırada duraksamamı fırsat bilen Thomas motordan inip emotesiz bir şekilde beni arabadan aşağıya attı ve dövdü, yaralıya düşürdü. Arabayı ve motoru alıp gittiler, şikayeti pmden bildirdiğimde ise geri dönüp /b kanalından "del" yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahı olup kendini ilah sanan arkadaşlardan şikayetçiyim. :colt:

#1 - 05.03.2021 12:40
kafana göre rol delleyemezsin, yap yap delle. yok öyle şey. ihlal yapınca, şikayet açıldığında "delliyorum" "rol bitti" "olmadı, unut" , bunlar seni kurtarmaz. ihlal var mı? bence var, bu yüzden de şikayet açtım. her mafya olan kafa koparıyor diye bir şey yok,  gerekli zamanda sıksan ne âla. gereksiz sıktığını düşünüyorum.

#2 - 06.03.2021 04:46
Merhabalar, şikayet incelendi. Yaptığınız rolleri kafanıza göre silip olmamış gibi davranamazsınız, ayrıca yaptığınız bu rolün savunması da "Mafyayız ve karakterlerimiz agresif, bu tarz rol yapıyoruz." tarzında olamaz. Kişiler cezalandırılacak.

İyi forumlar.