Konu: CODSMP vs ADDON  (Okunma sayısı 838 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.02.2021 12:11
addon codsmp ikiside aynı şeylerde görev yapıyor fakat birisi fps konusunda yükseltmeye çalışırken diğeri crashi engellemek konusunda iyi, bence addon kullanmalısın codsmp göz yoruyor
codsmp göz yoruyor ??
Addon'da drop uyguluyor??

Arkadaşlar, Addon'u kurun ve sadece ışığa bakın lütfen.
Codsmp oyundaki hataları fixleyen veya yeni şeyleri ekleyen bir moddur. Oyundaki görüntü olarak bir şey değiştirmiyor. Neye göre göz yoruyor diyorsun ? Komik bir cevap. Eğer codsmpnin tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorsan https://codspie.xyz/codsmp/ okuyabilirsin

Samp  addon ne patates bilgisayarları boostlayan allah mı?  0 gta kur addon kur. Işığa bak nur inmiş gibi,  şunu da söyleyeyim addon kastırır arkadaşlar eğer fps arttıracaksınız ps2 modlarını-codsmp kullanın isteyen varsa ulaşsın EmreSensei#0361

+++ oyunda /optim yapıp crash yiyenler codsmp kısmına girsin  (not defteri) ile açın.
https://cdn.discordapp.com/attachments/796467788113772544/806799649867825152/unknown.png

Bunu bulup rakamı 3 yapın ve ctrl s yapıp oyuna girin.
https://cdn.discordapp.com/attachments/796467788113772544/806799723721261056/unknown.png

bahsettiğin şeyi yaptığımda  oyundan atıyor, önermiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 21.02.2021 02:13
FPS problemi yaşayan arkadaşlar için CODSMP çıktığından beri ADDON'un hiçbir artısı kalmadı. Codsmp servisleri her gelen güncellemeyle Addon'un üstüne çıkıyor. Addon Tercih sebebi olmamalı.

CODSMP > ADDON
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
knoojew,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 23.02.2021 13:10
Codsmp > Addon

çünkü codsmp fazladan optimize şekile büründürüyor oyunu. Addonun tek hoş olabileceği Pause menüdeyken şeffaf gözükmesi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 11.03.2021 13:14
Kesinlikle CODSMP
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 11.03.2021 13:17
ikisini de kullanıyordum, fakat başla bir pc ye geçtiğimde codsmp oyunumu çökertti, ama bence ikisi de güzel.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 11.03.2021 17:10
ikisini de kullanıyordum, fakat başla bir pc ye geçtiğimde codsmp oyunumu çökertti, ama bence ikisi de güzel.
Daha beta aşamasında codsmp discord sunucularına giderek sorununu anlatırsan fixlerler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 13.03.2021 10:22
Geçen Ağustos ayına kadar oyunumda sadece harita modu kullanan biriydim. Bu süreçte iki bilgisayar değiştirdim. Vanilla oyunda hiçbir sunucuda, özellikle Vice’da crash problemi aldığımı hatırlamıyorum. Ağustos ayında ise modların dünyasına oldukça sert bir şekilde düştüm. Çok anladığım söylenemez, sadece hangi modun nereye kurulacağını bilirim. Dolayısıyla Addon ve Codesmp’den de haberim yok. Önce oynadığım platformlarda ben hiç toplulukla muhatap olmazdım, forumda bile gezmezdim ki... Neyse efendim, ben deliler gibi mod kurunca benim oyunum mahvoldu. Idlewood benim hayatımda yoktu mesela, hiçbir şekilde oraya giremiyordum. Rapor bakayım desem crash yiyordum. Sonra Codesmp kurdum öneri üzerine. Oyunum daha da kötü oldu. Tüm hayallerim yıkılmıştı, modlarımdan da vazgeçemezdim. Ama crash problemim hiçbir şekilde çözülmedi. Daha sonra Addon da kurdum üstüne. Addon iğrenç bir şey öncelikle. Gerçekten iğrenç, sokak lambalarının yanına gidince lambalar sönüyor.  >:( Kriz geçiriyorum, biri açık biri kapalı kalıyor. Fakat el mecbur... Bilgisayarım kötü falan da değil, 2003 yılının oyununda bu çökmeler olmamalı. Sanırım GTA SA yeni teknoloji ile tam uyumlu değil (SSD değil de HDD’ye kurunca daha iyi çalışıyor mesela.). Elimde olsa Addon’u parçalarım, o kadar nefret ediyorum. Şu an kalma sebebi asla crash yemeden rapor bakabilmek için, legal rolcüyüm ben, Idlewood’a adım atmıyorum zaten. Codesmp de çöp, şişirilmiş balon fakat özellikleri işimi görüyor, en azından reloadmodels.  O:-) Ben vanilla oyun diyorum. Hiç olmadı Codesmp diyorum kattığı özelliklerden dolayı. Addon anca oyun bozsun. Arayüzü mahvetsin. Kurarken işaretlemesen bile bana sormadan işler çevirsin. Hatta bence mod yüklemeyin. Bir gün umarım parlayan ışıklar sevdamdan kurtulurum da silerim komple modlarımı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 14.03.2021 10:44
Geçen Ağustos ayına kadar oyunumda sadece harita modu kullanan biriydim. Bu süreçte iki bilgisayar değiştirdim. Vanilla oyunda hiçbir sunucuda, özellikle Vice’da crash problemi aldığımı hatırlamıyorum. Ağustos ayında ise modların dünyasına oldukça sert bir şekilde düştüm. Çok anladığım söylenemez, sadece hangi modun nereye kurulacağını bilirim. Dolayısıyla Addon ve Codesmp’den de haberim yok. Önce oynadığım platformlarda ben hiç toplulukla muhatap olmazdım, forumda bile gezmezdim ki... Neyse efendim, ben deliler gibi mod kurunca benim oyunum mahvoldu. Idlewood benim hayatımda yoktu mesela, hiçbir şekilde oraya giremiyordum. Rapor bakayım desem crash yiyordum. Sonra Codesmp kurdum öneri üzerine. Oyunum daha da kötü oldu. Tüm hayallerim yıkılmıştı, modlarımdan da vazgeçemezdim. Ama crash problemim hiçbir şekilde çözülmedi. Daha sonra Addon da kurdum üstüne. Addon iğrenç bir şey öncelikle. Gerçekten iğrenç, sokak lambalarının yanına gidince lambalar sönüyor.  >:( Kriz geçiriyorum, biri açık biri kapalı kalıyor. Fakat el mecbur... Bilgisayarım kötü falan da değil, 2003 yılının oyununda bu çökmeler olmamalı. Sanırım GTA SA yeni teknoloji ile tam uyumlu değil (SSD değil de HDD’ye kurunca daha iyi çalışıyor mesela.). Elimde olsa Addon’u parçalarım, o kadar nefret ediyorum. Şu an kalma sebebi asla crash yemeden rapor bakabilmek için, legal rolcüyüm ben, Idlewood’a adım atmıyorum zaten. Codesmp de çöp, şişirilmiş balon fakat özellikleri işimi görüyor, en azından reloadmodels.  O:-) Ben vanilla oyun diyorum. Hiç olmadı Codesmp diyorum kattığı özelliklerden dolayı. Addon anca oyun bozsun. Arayüzü mahvetsin. Kurarken işaretlemesen bile bana sormadan işler çevirsin. Hatta bence mod yüklemeyin. Bir gün umarım parlayan ışıklar sevdamdan kurtulurum da silerim komple modlarımı.
Addon ışıkları çok parlatıyor doğrudur ama ben fazla kötü yanını görmedim, 4GB setuplu GTA, anti crasher ve internetten bulduğum bir anticrasher ile 2 gündür 0 crash oynuyorum. Codsmp vega codesmp oyunumu bozduğu için kuramıyorum.  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok