Idlewood gibi bir yerden VCPD önüne kadar peşime bağırarak takılıyorsunuz. Her gördüğünüz kişiyi araç satın alma bahanesi ile kenara mı çeviriyorsunuz? Hurdalığa satacağınızı kendin söylemişsin dostum. Yaptığınız rolün mantıklı bir tarafı olmaması da bu zaten. Hurdalık gibi bir sistem olmasaydı, aracın içinde sürücüsü varken ondan aracı çalmaya çalışmazdınız. Hurdalık sisteminin işleyişini bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki götürdüğünüz anda parçalayabiliyorsunuz. Olaya gerçekçi bak lütfen. Little Mexico'dan hurdalık yerine gitmek OOC olarak iki dakika sürecek bir şey. O iki dakikada gerçekten araç hemen parçalanır ve size parası mı verilir? Veya emoteunu kopyala>yapıştır yapman. Hala PG yapmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? Araç ile ortada bekliyorsun, Sürekli Role Play'i ihlal ediyorsun. Gerçekten bu ihlali de mi yapmadığını düşünüyorsun? Takdir edersin ki şehrin nüfusu sunucunun oyuncu sayısından ibaret değil. E orası da işlek bir yer. Şehrin her yeri trafik açısından işlektir. Amerika'dan bahsediyoruz. Dediğim gibi şikayet daha süslenir, püslenir, kılıflar uydurulur. Bu son cevabımdı, kafadaki soru işaretlerini gidermek için o da. Yönetim kararını bekliyorum ve ceza almamanız için sunduğum şartlar gayet açık. İyi roller.
hapY yani Rafayel arkadaşım şikayet içeriği ile yaptığı rolün hiçbir alakası olmadığını yazmıştı. Ona istinaden bunu söylemiştim. Tekrar benzer bir şey yazarsa kendisine cevap olur. Kararı bekliyorum, iyi roller ve iyi forumlar.