Konu: Kirk_Burnham Çoklu ihlaller zinciri.  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 27.02.2021 06:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kirk Burnham @Legatus
Olaya dahil olan şahit karakter adı: NaQuian Hodges - Keywon Barhloew @Chiko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde gözüküyor. 27/02/2021 02:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, Fear RP ihlali, İllegal kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi, illegal rollere seviyesi yetmemesine rağmen, bana silah ile saldırıp düşüyor. Sonrasında düşünce aracı kaçırmayalım diye kitliyor. Arkadaşı vurduktan sonra, olayın heyecanı ile arkadaşa hakaretler savuruyorum ve arkadaşımızdan "Aynen, ayneen" cevabı alıyorum. Gerçekten çok komik. Üstelik bir karakterin, silahlı çatışmaya girebilmesi için "5" seviyeye kadar ulaşması gerekiyor. Sonrasında savaştan çıkıp, vurduklarımızın ss'lerini yaparken, arkadaşımız benim yerde olduğum bir görüntüyü atıp, oluşum tanıtımımızı kirletiyor. Karşılık olarak şakayla karışık cevap veriyorum. Sonrasında forumda "Cahil" diyerek oyun oynama tarzımı "Kesme işareti kullanan adamdan rol öğrenmem" diyerek güzel bir üslup ile eleştiriyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum, kaliteli ve "seviyeli" forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.02.2021 06:29
Forumu kirletiyorsam "moderatöre rapor et" seçeneğinden rapor edebilirsin, buralara kadar gelip şikayet açmana gerek yok kankam. Ortada bir şikayet bile yok, dediklerim dokunmuş olmalı ki buralara kadar gelip şikayet açmaya üşenmemişsin :D

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 27.02.2021 06:33
Kesme işareti, karakterin yuttuğu harfleri belli etmek için kullanılır. Herhangi bir şekilde başka bir açıklama yapmayacağım, üslubun berbat. Türkçeye bu kadar hakim olman beni çok mutlu etti, iyi forumlar.

#3 - 27.02.2021 18:33
fevri dayanarak birkaç yanlış kelamda bulundum, kendi adıma özür diliyorum
Spoiler: GösterGizle

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 27.02.2021 19:44
.
« Son Düzenleme: 28.02.2021 19:15 KSZ »

#5 - 28.02.2021 23:08
Normalde şikayeti geri çekmişti, kendi aramızda anlaşmaya varmıştık. Birlik üyene şikayet açmam doğrultusunda senden böyle bir hareket bekliyordum, oluşum tanıtımına yazdığım iletileri zaten kaldırmıştım. Seviye 2 olup illegal rol yapma konusuna gelecek olursak -oyun kurallarında- böyle bir kurala rastlamadım, /soru kısmından sorduğumda ise "5 seviye altı illegal rol yapamazsınız" söylendi. Bundan ötürü bir zararım olmadığı halde özür diledim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 01.03.2021 19:16
Açtığın OOC nitelikli şikayetlerden dolayı vazgeçtim. Sana iyilikle yaklaşsak bile sen bize saldırmaya devam ettin. Hala şikayetçiyim.

#7 - 03.03.2021 04:28
Merhabalar, şikayet incelendi. Kirk Burnham adlı oyuncu şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.