Mule artışı olursa maalesef yollarda mule çöplüğü göreceğiz, desteklemiyorum.
-Oyuncular sırasını bilirse karışıklık yaşanmaz.
-Oyuncular tur başlangıcında AFK kalırsa yoğunluk olmaz.
-Oyuncular sadece Mule değil, sırası gelene kadar Pony sürse yoğunluk yaşanmaz.
Bunun için üç mesleği de aynı bölgeye koymak yerine her birini ayrı ayrı yerlere koyabilirler. Misal; Dillimore Kasabası Crack Labarotuvarı ve bir çok yer var.
-Oyuncular sadece Mule değil, sırası gelene kadar Pony sürse yoğunluk yaşanmaz.
Oyuncular mesleği meslek yapmak için değil, para kazanmak için yapıyorlar ve en karlısı da Mule. İnsanları zorunlu kılacak bir şey yapmak varken, diğer meslekler için de geliştirme yapılabilir. Bunun hakkında çok kez AR-GE açıldı fakat bir şey göremedim.
Trucker mesleği şuan da sunucunun para kaynağı, sunucu da 500 kişi varsa 100 kişiye yakın Trucker'e yöneliyor. İnsanlar turu bitirip araçtan inip gidiyor, araç yol ortasında öylece duruyor. Bu "Mule, Tır, Pony" mesleklerini yerleri değiştirilebilir.
Sırasını bilen karmaşa çıkarmaz, iki dakika beklesin ölmez ya da gitsin başka meslekte para kassın kazancı az da olsa kazanacak, DESTEKLEMİYORUM
Senin de böyle sivri bir dil ile yorumlamaya hakkın yok, insan gibi AR-GE açmış adam, fikirini belirtmiş. İnsanları biliyorsun, kendi çıkarı için her şeyi yaparlar. Bizzat ben Mule'de tamı tamına 800'den fazla tur yaptım, çok şey başıma geldi, şikayet de açtım ceza da almadılar.