Selam. Önceki yanıtlarda güzel ve açıklayıcı sebepler verilmiş, ben de daha detaylı şekilde cevaplayayım.
Üstte belirttiğim rolde, $750.000 gibi bir para karşılığı bir aylık hurdalık işletmesinin ihalesini aldık. Yani, günlük 25 bin dolar ödüyoruz orayı işletmek için. Bu yüzden, sence de biraz doğal değil mi parçalanan araçlar için ücret almamız?
Ek olarak, hurdalıkla görevli olan ondan fazla oluşum üyemiz bulunuyor. Burnout'tan farklı olarak, oranın tamirhanesini aktif olarak kullanmayıp görevlilerin de araç parçalamasına yoğunlaştığımız için, aktif olarak on'dan fazla görevli varken de kapıda birilerini görmemeniz (onlar da araç çalmakla meşgul olduğu için) mümkün. Bunun da çözümü olarak kullandığımız, fakat sanırım sizin duymadığınız bir şey var. Kapıda görevli göremeyenler, Idlewood'a uğruyor ve kapının kapalı olduğundan görevli olmadığından vesaire bahsedip işini hallediyor. Oluşum üyelerinin çoğu kapıyı açabildiği için, parçalatamadığı aracı Idlewood'a getirip eli boş dönen kimseyi görmedim. Kapı elbette ki boşta kalabilir, hiçbir oluşum hiçbir zaman o kapıda 7 gün 24 saat aktiflik sağlayamaz, fakat Idlewood'da bütün gün, bütün saatlerde sürekli bir aktiflik olduğundan dolayı, kapının boş olduğu zamanlarda bölgemize uğramanız kesin ve kolay bir çözüm.
Oluşumdaki hiçbir üyemiz, NPC olmadığı ve robot gibi 24 saat kapıda duramayacağı için, Idlewood'a uğrayarak "rollü" bir şekilde bu durumu rahatça çözebilirsiniz. Bazıları, tekrar hurdalığa dönmekle uğraşmamanız için parayı size verip kendisi gidip parçalıyor; bazısı parçalama saati dolmayan araçları aynı fiyattan satın alıp saati gelince satıyor, vesaire vesaire. Kısacası, hurdalık rolünde sağladığımız pek çok avantaj var, birkaç defa hurdalık görevlileri ile rol yapıp aranızı iyi tutsanız daha iyi avantajlar da sağlarsınız kendinize. Yani, tamamen sistemsel düşünüp insanların NPC gibi kapıda beklemesini ummaktan ziyade, birkaç defa onlarla role girseniz zaten size kapı açmaktan fazlasını sağlarlar.
Bu konuda üzgünüm, hiçbir oluşum üyesini 7/24 kapıda durması veya nöbet saatleri gibi kalıplar oluşturarak zorlayamam. Idlewood'da sonu gelmeyen bir aktiflik var, oradaki insanlarla iletişime geçerek kapıyı açtırmanız sadece birkaç saniyenizi alır. Bu yüzden, o insanların sokakta çevirmek istedikleri rolü "Hurdalığa gidin orada kendi başınıza muhabbet edin, yarım saat sonra sıkılacağınız roller yapın" zorlaması yapamam.
Hurdalık Valachi Açık arttırmasında para vererek idlewood birliği tarafından alındı bu yüzden bunu desteklemiyorum sistemsel olucağına rolsel olsun daha iyi en azından rol yapıp veriyoruz herşey sistemsel olucak diye bişey yok gerçek hayattada araç çalsanız parçalatsanız adam pay almayacakmı?
yeri şuan bence oldukça iyi her araçtan pay alma olayı ise şöyle adam kendi işine yaramayan arabaları gerçek hayatta almaz alınabilecek araçlar belli bunlar aranan araçlar oraya götürüp satabiliyorsunuz, Gerçek hayattada adam her aracı almaz çünkü Desteklemiyorum
Orada ki garaj sahipleri isterlerse oraya gelen, araç parçalatmak isteyen oyunculardan $1.000 alır veya daha da fazla alır. Açık arttırma ile alındı o garaj, aldıkları para tamamen rolsel bir şey. Garaj sahipleriyle İC'de aranı iyi tutarak bu ücreti kendin için bir miktar düşürttürebilirsin, tamamen yapacağın role dayalı bir şey.
Aynı arge Burnout birliğinde olduğu zamanda açıldı. Brystal birliği o garajı roller dahilinde belirli bir ücret karşılığı mülküne kattı bunun için para almalarının neresi tuhaf anlamadım. Ekstra olarak realistik baktığımızda ise araç parçalamak, bunu yapacak birisini bulmak öyle kolay değildir zaten. Bu nedenle de kapının sürekli açık olması ve her önüne gelen kişinin araç parçalaması gerçek dışı bir duruma dönüşüyor. Uzun lafın kısası Desteklemiyorum
Diğer dostlarımızın da mantıklı gerekçelerle desteklemediği gibi, ben de
desteklemiyorum.