Konu: SQUAD sistemi  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2021 17:27
Direk konuya giriyorum. Birlik harici bir de SQUAD sistemi gelebilir. Birlik benzeri bir sistem olur. /squadaktif gibi komutlar eklenebilir. Peki SQUAD sistemi ne işe yarayacak?
Bazı legal rollere destek olacağını düşünüyorum. Örneğin off road rolü yapanların off road squadı kurması. Yada racing motor veya chopper tarzı motorları kullananların ayrı bir squad kurması. Bir tür arabanın squadı olması. (Elegy, Sultan gibi tek tür arabalar.).
Bunun gibi bir çok şey kurulabilir. Kişinin düşüncesine göre değişir. Peki neden birlik sistemi varken squad sistemi? Squad birliğin dışında bir çok farklı birlikten kişileri bünyesinde barındırabilir. Off road örneği üzerinden yürüyeyim. Sanchez, Sandking vb. araçlarla off roada çıkmak isteyen PD üyesi, CPH üyesi veya illegal birlik üyeleri bir squadda toplanıp ICde beraber off roada çıkabilir. Rol çeşitliliğini çok fazla arttıaracağını düşünüyorum. Üzerinde çalışma yapılıp servere eklenirse çok iyi olucağını düşünüyorum.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Squrety, ysia, Ferplex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.02.2021 21:50
Birlik sisteminde ki gibi, Squad sisteminde de /f komutu tarzı bir komutta eklenirse eğer, MİX ve META ihlallerinin artacağını düşünüyorum, /f komutu tarzında bir komut gelmeyecekse destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.02.2021 21:56
Güzel fikir. Vice Chat AR-GE'sinde de kısmen aynı sorun vardı. /t gibi bir iletişim aracı squad üyelerinde olsa ve oradan toplu olarak haberleşilse gayet iyi olur. Destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 18.02.2021 23:48
"Çete içinde çeteleşme rolü, örnek veriyorum sadece Buffalo motor klubünün dillimore şubesi gibimsi rol yapanlara kolaylık sağlar, güzel bir ar-ge. Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 16.07.2021 14:33
Kural ihlallerine açık ve kullanışlı olmayan bir sistem gibi duruyor, öneriniz için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok