Konu: Javis Just | Yetersiz RP & Retarder RP & Trolling & Fear RP - NonRP | 24.02.2021  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2021 23:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javis Just @JvS123w

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Basim Tillman Stanley Parsons Deqavious Javarious @Junior @KILLAFORNIA @Syeezow0 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2021 22.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz RP & Retarder RP & Trolling & Fear RP & Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Javis Just karakteri dün köşemizde Ishaq_Prince Basim_Tillman Dashaud_Hines rol yaparken aracıyla gelip ilk önce drift falan yaptı. Bunlar gayet normal bir sıkıntı yok. Daha sonra bizde onu ''Dostum git buradan'' tarzı uyarılarımız da bulunduk. Fazla ciddiye almadan gitsin diye drift falan attığında ''OOOOOO kanka fenasın'' tarzı bir yaklaşım da bulunduk. Belli arkadaşın yetersiz rp bilgisi var. Her neyse ''Dostum seni vuracağız'' diye de ikaz da bulunduk. Daha sonra gitmeyeceğini anlayıp @Junior dün kişiyi rapor etti ve ''Gerçeğe Aykırı Sürüş   120 dakika   23.02.2021   dixsept'' dan zaten ceza aldı. Ceza geçtikten sonra da gelip yanımıza korkusuz bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Her neyse bugün bu arkadaşı arabadan gel sohbet edelim tarzında indirdik ve hood bölgemizin içerisine çekip, olaya dahil olan şahitlerle; Stanley ve Ishaq karakteri iki kolundan tuttu. Deqavious karakteri yumruk atıp yere düşürdü üstüne Basim karakteri silahını çekti ve korkuttu. Hood bölgemizde 7000 dolara kadar gasp edebileceğimizden gasp ettik. Arkadaş o role de uymadı admin çağırdık admin eşliğinde parayı aldık. 1 saat geçmeden kişi gelip sürekli bizi taciz edip arabayla bize çarptı. Kişiyi özelden uyardım bak dostum şikayet açmak istemiyorum git tarzında basim o parayı almayacaktı etmeyecekti hesabı yazdı. Ben ise sende gerçekten yetersiz rp var yazdım ve olanları zaten ss'den görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Diyeceğim cümleler şunlar: Bizim herhangi bir şekilde rol bilmeyen arkadaş da olsa fazla bilmişlik yapıp aramıza almamazlık gibi durumumuz olmadı. Hatta daha çok ona öğretip daha keyifli bir vakit geçirmesini her zaman ekip arkadaşlarım ile istedik ama bu resmen trolling ve yetersiz rp. Zaten şikayet açmayıp her zaman özelden de uyardım. Fakat boynuz kulağı geçti tabiri tam olarak bu konuya uyuyor. Şikayeti açmadan uyardığımda hayır açma, yapma sakın tarzı cümleler de sarf ediyor. Neyse daha fazla açıklama yapma gereği de duymuyorum artık. Kişi bize de emotesiz silah çekmekten falan şikayet açacakmış ona çok güldüm. Her türlü bütün loglar kontrol edilebilir istenirse arkadaşlar ssleri atarlar.

#1 - 24.02.2021 23:18
Selam;

Arkadaş bizi bir kaç gündür rahatsız ediyor, biz en azından buna rol olarak bakıyoruz ve OOC olarak darılmadan rolümüzü sürdürüyoruz.
Sürekli araç ile çarpıyor, yanlıyor, bunlar olabilecek şeyler, belki arkadaşımız bunu rol kapsamında yapıyor- Ki biz öyle düşünmüyoruz.

Arkadaşın akıllanmayacağını ve böyle devam edeceğini düşündüm, Ishaq karakterine onu oltama düşüreceğimi söyledim.
Ona IC olarak arkadaş olma teklifi ettim, arka bahçede bir gasp rolü döndürülmeye çalışıldı.

Rolümüzü yapmamıza rağmen arkadaş parayı vermemekte ısrarlılık yaptı, @Junior /rapor komutu ile bildirdi, hala ısrar etti, uzun bir sürecin ardından paramızı aldık.
Arkadaş bundan bir kaç gün önce bize "Tesbihim nasıl knk" falan tarzında bir şeyler saçmalıyordu;

"Yetersiz RP & Retarder RP & Trolling & Fear RP - NonRP" kapsamındaki herşeyde şahitliğimi onaylıyorum.
Arkadaşın özellikle Yetersiz RP konu başlığı altında cezalandırılmasını istiyorum.

Seviyeli ve kaliteli forumlar.

#2 - 02.03.2021 22:06
Şikayet incelendi

Kişi cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 02.03.2021 22:13 Stance »