Biz yaklaşık 7 8 araç konvoy halinde Commerce PD'nin çaprazında ilerlerken, Vadim_Morozov adlı kişi yandan hızlı bir şekilde aracıma çarptı. Burada bir problem yok, hatta rol kısmında tek bir sorun dışında bir problem yok. Role girdiğimizde, bizim kalabalık olmamıza, ve hepimizin araçlarının kişinin aracının etrafını sarmış biçimde olmasına ALDANMAYARAK, Fear RP kuralını ihlal edip agresif rol sergiledi. Daha sonra ise PM yoluyla ona bu tarz durumlarda Fear RP yapması gerektiğini belirttiğimde, bana ekran görüntülerinde görmüş olduğunuz cevapları verdi.
[/div]
Tekrardan selamlar, arkadaşın şu kelimeleri dikkatimi çekti ve cevaplamasını istiyorum ilk olarak
"yandan hızlı bir şekilde aracımıza çarptı" eğer buna dair bir kanıtın var ise şikayetine ekleyebilirsin, şikayette sırf ceza almam için yalan yanlış şeyler anlatmanıza gerek yok. Çapraz yolda o kadar hızlı geldiğin için aracıma düzleme girdin, ve bu yüzden şu etiketi destekliyorum.
"#elegyyasaklansın" Diğer gözüme çarpan olay ise agresif rol sergilemişim
(ona göre), Şahit eklediğin kişiler görmüştür zaten,
"AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI BİR DE YA DİYOR" diye yazdığını herkes hatırlıyordur umarım.
Daha bir şey açıklamaya gerek duymadım, tekrardan iyi roller iyi forumlar.