Konu: [03.03.2021] Vadim_Morozov | Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 03.03.2021 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vadim_Morozov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ronald_Livingston / Yutaro_Kato / Dwayne_Ambrose / Ruslan_Pleskun (Birkaç kişi daha vardı isimlerini harfi harfine bilmediğim için yazmıyorum)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.03.2021 / 01.10 ~

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz yaklaşık 7 8 araç konvoy halinde Commerce PD'nin çaprazında ilerlerken, Vadim_Morozov adlı kişi yandan hızlı bir şekilde aracıma çarptı. Burada bir problem yok, hatta rol kısmında tek bir sorun dışında bir problem yok. Role girdiğimizde, bizim kalabalık olmamıza, ve hepimizin araçlarının kişinin aracının etrafını sarmış biçimde olmasına ALDANMAYARAK, Fear RP kuralını ihlal edip agresif rol sergiledi. Daha sonra ise PM yoluyla ona bu tarz durumlarda Fear RP yapması gerektiğini belirttiğimde, bana ekran görüntülerinde görmüş olduğunuz cevapları verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/dxa0VG   https://hizliresim.com/akSyyU

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.03.2021 02:51
Ekran görüntülerinde benim de bir yerde agresifleştiğim bariz, çünkü her ne kadar kişinin beni küfür etmeye tahrik etmeye çalıştığını bilsem de, maalesef bunda biraz başarılı oldu.

#2 - 03.03.2021 03:23
Selam, öncelikle bu arkadaş ile kazamızdan sonra bana PM atarak rolümü engelledi, ardından kendisi Ortak Nezaket kuralını ihlal edip, bana böyle bir şikayet açarak sadece ceza almama yönelik oynamış. Ekran görüntülerindeki saatlere bakarsanız kendi yaptığı ihlalleri gizlemiş, admini kandırmaya yönelik oynamış. Son anlarda arkadaşın muhteşem mizahına DAYANAMIYORUM ve kendimce bir gülüş sergiliyorum. Ayrıca arkadaş beni etiketlemediği için forumda gezinirken bu şikayeti buldum. Fear-RP demiş, kaza rolünde IC karakterimin annesine küfür ediyor, bu da bir ihlal. (KAZA ROLLERİNDE AGRESİF ROL YASAK OLDUĞU İÇİN)

İyi forumlar, iyi günler.

NOT: Yalan şikayete, gereksiz şahitliğe ve admin kandırmaya gerek yok, dürüstlük erdemliktir.

Ekran görüntüleri:

#3 - 03.03.2021 03:39

Biz yaklaşık 7 8 araç konvoy halinde Commerce PD'nin çaprazında ilerlerken, Vadim_Morozov adlı kişi yandan hızlı bir şekilde aracıma çarptı. Burada bir problem yok, hatta rol kısmında tek bir sorun dışında bir problem yok. Role girdiğimizde, bizim kalabalık olmamıza, ve hepimizin araçlarının kişinin aracının etrafını sarmış biçimde olmasına ALDANMAYARAK, Fear RP kuralını ihlal edip agresif rol sergiledi. Daha sonra ise PM yoluyla ona bu tarz durumlarda Fear RP yapması gerektiğini belirttiğimde, bana ekran görüntülerinde görmüş olduğunuz cevapları verdi.

[/div]
Tekrardan selamlar, arkadaşın şu kelimeleri dikkatimi çekti ve cevaplamasını istiyorum ilk olarak "yandan hızlı bir şekilde aracımıza çarptı" eğer buna dair bir kanıtın var ise şikayetine ekleyebilirsin, şikayette sırf ceza almam için yalan yanlış şeyler anlatmanıza gerek yok. Çapraz yolda o kadar hızlı geldiğin için aracıma düzleme girdin, ve bu yüzden şu etiketi destekliyorum. "#elegyyasaklansın" Diğer gözüme çarpan olay ise agresif rol sergilemişim (ona göre), Şahit eklediğin kişiler görmüştür zaten, "AMINA KOYDUĞUMUN SALAĞI BİR DE YA DİYOR" diye yazdığını herkes hatırlıyordur umarım.

Daha bir şey açıklamaya gerek duymadım, tekrardan iyi roller iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 03.03.2021 03:42 Caillaus »

#4 - 03.03.2021 04:20
Merhabalar, şikayet incelendi. @Ghajua diğer oyuncularla konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim. Şikayet doğrultusunda hiçbir oyuncu ceza almayacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.