Konu: Lonnie Rollins | Non-rp  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2021 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lonnie Rollins | @legxrto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nova Venier | @NOVA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2021 | 22:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir trafik çevirmesindeydik ve tır aracı ile hızlı gelip çarptı, oradaki araçların düzenini ve rolü geçici süreliğine baltaladı. Üstüne hiçbirşey olmamış gibi devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bilirsiniz ki bir trafik çevirmesinde polis aracı çevrilen aracı tam arkasında aynı şerite bakarak durur. SS'te görüldüğü gibi çarpması ile birlikte hem çevrilen araç hem de polis aracının yönü değişmiş.

« Son Düzenleme: 24.02.2021 13:42 Rosta »

#1 - 24.02.2021 13:42
Savunmamı yapacağım.

#2 - 24.02.2021 14:10
Selamlar, savunmamı yapıyorum.
Truckerın en uzun güzergahı, bilen bilir çok uzun sürüyor ve oldukça sıkıcı oluyor. Şeritte ilerlerken anlık olarak dalgınlığıma gelip arabalarına çarpıyorum, sanırım başka bir şeyle uğraşıyordum, yola bakmıyordum. Çarptıktan sonra yaklaşık 10-15 saniye bekledim, kimseden bir tepki almayınca anlayış gösterdiklerini düşünüp yola devam ettim. Ne yazık ki öyle değilmiş, bu şikayeti görünce biraz da şaşırdım. Sonuçta ortada bilerek yapılan bir şey yok, Non-RP olarak değerlendirmen de bana göre yanlış. Yetkili kararını bekliyorum, iyi forumlar.

#3 - 24.02.2021 14:23
Merhaba, şikayeti geri çekiyorum. Bu tarz durumlar olabiliyor. İyi günler dilerim.

#4 - 26.02.2021 14:30
K&A.