0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: egeahinbey - 20.02.2021 15:23Soy adını bu sefer değiştirmemişsin yine aynı ismi yine aynı soyadı kullanıyorsun. Dimitriy Novikov, Dmitriy Novikov bir fark göremiyorum, ayrıca her karakter birbirinden farklı, rollere başka bir karakter adıyla devam edebilirdin. Bak dostum soy adımı değiştirmiştim admin bana pm üzerinden ulaştı ve soy adımın yasaklı olduğunu söyledi bende Tekrardan Novikov yaptım ismimi Dimitriy olarak yazmış fakat eski karakterimi yeniden canlandırıcağım ondan dolayı rolleri sildik
Soy adını bu sefer değiştirmemişsin yine aynı ismi yine aynı soyadı kullanıyorsun. Dimitriy Novikov, Dmitriy Novikov bir fark göremiyorum, ayrıca her karakter birbirinden farklı, rollere başka bir karakter adıyla devam edebilirdin.
Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Caillaus - 20.02.2021 14:36Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar. Ya kardeşim sosyal RP mahveden sizsiniz dün gece bir mekana gidip rol yapıcaktım shotgun ile mekanın önünde bekliyorsunuz ben mekandan çıkınca takip etmeniz gerçekten komik sonra rol mahveden biz oluyoruz
Alıntı yapılan: Emre77x - 20.02.2021 16:32Alıntı yapılan: Caillaus - 20.02.2021 14:36Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar. Ya kardeşim sosyal RP mahveden sizsiniz dün gece bir mekana gidip rol yapıcaktım shotgun ile mekanın önünde bekliyorsunuz ben mekandan çıkınca takip etmeniz gerçekten komik sonra rol mahveden biz oluyoruz Biz sadece dört kişi Premierde gezerken aniden bisiklet ile peşleyip, üstümüzden zıplayarak " Ne güzel taradık be! " Dediğini çok iyi hatırlıyorum, sadece ss alamadım sürekli bizi Cruz_Lee ve öbür arkadaşların ile takip ediyorsunuz, birden çok kural ihlali yapıyorsunuz zaten Cruz'un ooc siciline bakılırsa çok iyi anlaşır, umarım kişi sunucudan yasaklanır ve sizde bu hataları yapmamaya başlarsınız daha fazla savunma yazmaya gerek duymuyorum, Zenochka Prestnikov ile arandaki olaydan dolayı UZİ ile gelip bana mermi sıkıyorsun ben sadece kendimi savunuyorum yaptığım tek şey bu burayı daha fazla doldurmak istemiyorum, iyi forumlar.
İllegal rol yaptığına dair net bir kanıtınız bulunuyorsa bana iletebilirsiniz.