Konu: Vasilli Morozov İL-LEGAL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 496 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.02.2021 16:26
Soy adını bu sefer değiştirmemişsin yine aynı ismi yine aynı soyadı kullanıyorsun. Dimitriy Novikov, Dmitriy Novikov bir fark göremiyorum, ayrıca her karakter birbirinden farklı, rollere başka bir karakter adıyla devam edebilirdin.
Bak dostum soy adımı değiştirmiştim admin bana pm üzerinden ulaştı ve soy adımın yasaklı olduğunu söyledi bende Tekrardan Novikov yaptım ismimi Dimitriy olarak yazmış fakat eski karakterimi yeniden canlandırıcağım ondan dolayı rolleri sildik
« Son Düzenleme: 20.02.2021 16:30 egeahinbey »

#11 - 20.02.2021 16:32
Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar.

Ya kardeşim sosyal RP mahveden sizsiniz dün gece bir mekana gidip rol yapıcaktım shotgun ile mekanın önünde bekliyorsunuz ben mekandan çıkınca takip etmeniz gerçekten komik sonra rol mahveden biz oluyoruz :D

#12 - 20.02.2021 16:59
Zenochka Prestnikovu silahla bayılttım baygın olmasına rahmen Rk'yı yerine getirmedi arabasına binip kaçtı onların mekanının orada geçerken silahla beni taradı Pm üzerinden yazdım RK'lısın diye 2 saat geçti dedi daha silahla bayıldığımız zaman 8 saat RK'lı olacağınızı bilmiyorsunuz gelmiş burada bize rol öğretmeye çalışıyorsunuz.

#13 - 20.02.2021 19:11
Selam. Rol ile bir alakam yok fakat, bir kaç şey eklemek istiyorum. Bizi her gördüğünüzde üç dört arkadaşınız Cruz_Lee gibi isimlerden oluşuyor, drive-by atıp bize saldırıyorsunuz, bütün sosyal rollerimizi bile mahvediyorsunuz. OOC kinler, youtube yorumlarına küfürler yazmak. Son eklemek istediğim şey bir CK rolü yapıyorsun, CK rolünden sonra karakterinin bir harfini değiştiriyorsun ve rollerine devam ediyorsun. Bu bir NON-RP durumuna girecek bir olay, lütfen yönetim ekibimiz bu gibi olaylara bakarsa çok iyi olur. İyi forumlar.

Ya kardeşim sosyal RP mahveden sizsiniz dün gece bir mekana gidip rol yapıcaktım shotgun ile mekanın önünde bekliyorsunuz ben mekandan çıkınca takip etmeniz gerçekten komik sonra rol mahveden biz oluyoruz :D
Biz sadece dört kişi Premierde gezerken aniden bisiklet ile peşleyip, üstümüzden zıplayarak " Ne güzel taradık be! " Dediğini çok iyi hatırlıyorum, sadece ss alamadım sürekli bizi Cruz_Lee ve öbür arkadaşların ile takip ediyorsunuz, birden çok kural ihlali yapıyorsunuz zaten Cruz'un ooc siciline bakılırsa çok iyi anlaşır, umarım kişi sunucudan yasaklanır ve sizde bu hataları yapmamaya başlarsınız daha fazla savunma yazmaya gerek duymuyorum, Zenochka Prestnikov ile arandaki olaydan dolayı UZİ ile gelip bana mermi sıkıyorsun ben sadece kendimi savunuyorum yaptığım tek şey bu burayı daha fazla doldurmak istemiyorum, iyi forumlar.

#14 - 20.02.2021 20:35

Biz sadece dört kişi Premierde gezerken aniden bisiklet ile peşleyip, üstümüzden zıplayarak " Ne güzel taradık be! " Dediğini çok iyi hatırlıyorum, sadece ss alamadım sürekli bizi Cruz_Lee ve öbür arkadaşların ile takip ediyorsunuz, birden çok kural ihlali yapıyorsunuz zaten Cruz'un ooc siciline bakılırsa çok iyi anlaşır, umarım kişi sunucudan yasaklanır ve sizde bu hataları yapmamaya başlarsınız daha fazla savunma yazmaya gerek duymuyorum, Zenochka Prestnikov ile arandaki olaydan dolayı UZİ ile gelip bana mermi sıkıyorsun ben sadece kendimi savunuyorum yaptığım tek şey bu burayı daha fazla doldurmak istemiyorum, iyi forumlar.
Zenockha ile bir sorun yok her şey senin yaptığın saçma rol ile başladı tartışma rolünde bir anda silah çekip herkese sıkmaya başlamıştın unuttun sanırım onu benimde sana sıkmam normal değilmi?

#15 - 21.02.2021 17:12
Durum ortada kişide suçunu kabul ediyor silahımın geri verilmesi ve sicilimin temizlenmesini istiyorum.

#16 - 21.02.2021 19:34
Şikayet sonuçlanırsa sevinirim, her şey ortada.

#17 - 22.02.2021 20:11
Şikayet sonuçlanabilirmi?

#18 - 23.02.2021 15:10
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. İlgili karakter sivil, sicili bulunuyor olması onun illegal olduğu anlamına gelmez. İllegal rol yaptığına dair net bir kanıtınız bulunuyorsa bana iletebilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.

#19 - 23.02.2021 19:20
Ulaştı.

İllegal rol yaptığına dair net bir kanıtınız bulunuyorsa bana iletebilirsiniz.

Vasilli Morozov karakteri, İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırıldı.
Silah iadesi için bu şikayet linkiyle birlikte ticket oluşturun.