Konu: [Lucifer Pyatrow - Hatalı Emote Kullanımı]  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucifer Pyatrow @Stalyn97

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas Rexha, @Rexha - Dimitriy Novikov, @egeahinbey - Alexander Maho, @burakicbudak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2021 23.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir rol sürüyor ve kişi /do kanalından rolü bölmüş bulunuyor, gereğinin yapılmasını istiyorum, iyi roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/d0d5Ch

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.02.2021 15:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.02.2021 16:05
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 20.02.2021 16:24
Öncelikle Selamın Aleyküm, şunu belirtmem gerekiyor. /do b kanalı değil yani oradan bir şey yazmak veyahut belirtmek bölmeye girmiyor. Bir rolde bazı şeyleri kaçırabiliyorsunuz, örnek vermek gerekirse ben barmen rolleri yapıyorum ağırlıklı olarak. Bazen uzattığım şişeyi vesaire insanlar görmeyebiliyor rol esnasında, bende kişiyi role teşvik ediyorum, yaralı rolü yapması gerektiğini söylüyorum. Çünkü kişi sistemsel yaralıda, ilk başta bekliyorum kişiye hiç bir şey yapmıyorum arkadaşları geliyor, kişi yerde iken bana tehtidler savuruyor küfürler ediyor. bende /do'dan kişiyi uyarıyorum bunu yapmaması gerektiğini, çünkü bu yasak bir şeydir. Do kanalına sadece 1 cümle yazıyorum zaten, bundan bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. İyi roller dilerim.

#4 - 20.02.2021 18:47
IC kanaldan OOC belirtme yapıyorsun, bunu pm yoluyla yapmak zorundasın, sunucu kurallarını oku, iyi roller.

#5 - 20.02.2021 23:29
Hocam, pm'den yapsam mix olucak do'dan uyarıyorum basit bir şekilde.

#6 - 21.02.2021 15:16
Merhaba,

Böyle bilgilendirmelerin PM kanalından yapılması gerekir. Chatlogta işgal ettiği yer sadece bir satır. Uyarılara rağmen de ısrarla rolü böldüğü görünmüyor. Bu tarz durumlarda direkt şikayet oluşturma yolunu izlemek yerine, karşı tarafla diyalog kurarak sorunu kendi aranızda çözebilirsiniz. Ceza verilecek derecede bir durum yok.

Şikayet kapatıldı.