Konu: [21.2.2021-12:20] IL-LEGAL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @KingS Kevin Jacob - @MarkZuckerberg Bjorn Longard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ben atay Marshall_Kingsley(Polis)
 - @dadasfb Ricco Caprielli @adanale Freddy Morello @WroxyHere Lorenzo Caprielli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.2021 11:30- 12:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal legala sığınamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir çatışmada sistemsel olarak yaralandım, iki arkadaş "İllegal" olmalarına rağmen beni polise ihbar ediyorlar ve benim elimde silah var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Shotgun markalı silahımın geri verilmesini ve şahısların ceza almasını istiyorum, şahıslar 14 ve 16 level.  Bu kuralı bilmiyor olma ihtimalleri yok

#1 - 21.02.2021 00:40
Selamlar,

Şahitliği mi onaylıyorum.Olay anında oradaydım, ihbar verildiğini bizzat gördük.

#2 - 21.02.2021 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 21.02.2021 00:49
İl-legal kural ihlali demişsiniz fakat ben il-legal rol sergilemiyorum. Sunucuda bir çok kişi benim dilenci rolü yaptığımı biliyor. Yol esnasında oradan geçerken silahlı şahısı gördüm ve polise ihbar ettim. Olay sırasında yanımda @Merdiven6 @Tuson şahıslar vardı. Şahısları elinde silahlı gördük ve polise şikayet ettik. Ben İl-legal rol sergilemiyorum ve illegal rol yaptığıma dair kanıtınız yok. İl-legal bir birlikte dahi bulunmuyorum iyi oyunlar dilerim..

#4 - 21.02.2021 00:54
Dostum illegal bir rol sergilemene gerek yok ıc sicilin varsa otomatikmen illegale giriyorsun

#5 - 21.02.2021 09:15
Öncelikle tekrardan merhabalar. Çatışmaya dahil olan karakterlerden biride bendim. Çatışma yaşandı ve bitti. Etrafta kimse yoktu. Tüm polisler şehrin diğer ucunda Rodeo'da olan çatışmadalardı. Zaten sokaktan sesler geçildi. Polisin buraya gelme imkanı yok. Daha sonra duran iki arkadaş sanki kendilerine bir şey yapılıyormuş gibi telaşlı bir şekilde 911'i aradı. Arkadaş illegal olmadığını savunuyor. Madem legal roller yapıyorsun neden polis den kaçıyorsun?  Ben illegal olmama rağmen sicilimi temiz tutmaya çalışıyorum. Sen dilencilik yaparak sicil kirletiyorsun. Neyse diyeceklerim bu kadar. İyi forumlar dilerim.

#6 - 21.02.2021 12:55

Kim illegal kim değil, kim ihlal yaptı pek bir fikrim yok. Şahit olarak sadece bu 911 çağrısını atabiliyorum.

#7 - 21.02.2021 15:12
Merhaba, @akaLauren

Konu içeriği, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayılmıştır. Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip, formata uygun olacak şekilde tekrar düzenli bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0

Alıntı
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)