Konu: [27.02.2021 - 01:30] - Tunka_Kovman | MetaGaming  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2021 01:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tunka_Kovman - @Heavy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.02.2021 - 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kardeşime bakmak için Gym tarafına siyah elegy kullanarak gittim, gym vardığım da etrafta çok araba olduğunu gördüm ve aracı sokmak istemedim, o sırada Tunka_Kovman ismin de IC olarak hiçbir bağlantım ve konuşmuşluğumuz olmayan şahıs "Siyah elegy'e bakar, aracın plakasını aklına bağlar." şeklinde bir emote verdi, nedenini hala bilmiyorum ama açıklarsa sevinirim, gerekli işlemin yapılmasını da isterim, iyi akşamlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yeterli.

#1 - 27.02.2021 10:43
Merhaba, iyi forumlar.
Karakterimin bazı düşmanları bulunuyor, karakterimi dikkat çeken araçlar veya çevresinde dolanan araçların çevresinde dolanırken dikkat çekici bir anlamda anlıyor ve o araca + insanlara kafayı takıyor ve içini rahat tutamıyor. Burada MeteGaminglik bir durum göremiyorum, karar yetkililerin. İyi roller, iyi forumlar.  :vice:

#2 - 27.02.2021 12:26
Merhaba, iyi forumlar.
Karakterimin bazı düşmanları bulunuyor, karakterimi dikkat çeken araçlar veya çevresinde dolanan araçların çevresinde dolanırken dikkat çekici bir anlamda anlıyor ve o araca + insanlara kafayı takıyor ve içini rahat tutamıyor. Burada MeteGaminglik bir durum göremiyorum, karar yetkililerin. İyi roller, iyi forumlar.  :vice:
IC olarak ne gibi durumların oldu bilmiyorum, araca bakman da sorun yok ancak tanımadığın birinin ve hiç görmediğin bir aracın plakasını aklına kazıman garip, bu karakterde seni bile ilk defa gördüm, biraz ona şaşırdım neyse iyi forumlar dilerim. :)
« Son Düzenleme: 27.02.2021 12:30 BerkSalman »

#3 - 02.03.2021 21:04
Şikayet incelendi.

Mixing konusunda problem değil ama Emote konusundan ceza işlem uygulanacak. Emotelerinize dikkat edin.

Şikayet kapatıldı.