| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Iker Marroquin / @bigseksi Olaya dahil olan şahit karakter adı:Şahitlik gösterecek bir durum yok, durum epey ortada. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ScreenShotlar'da mevcut. |
iyi forumlar, şikayet konusuna direkt olarak giriş yapıyorum,
AGRESİF-ROL (AR)
Savunma; Gidilmesi gereken bir yer var, oraya gidiyorum, şahsı solladım, devam ediyorum Las Santos'u Las Venturas'a bağlayan otoyolda durdum, sağa çektim.
*Derdin ne?* Gibisinden medeni yaklaşmayı denedim, duruma açıklık getirmek istedim fakat karşı taraf için biraz nafile, hasbihal olamadık. Küfür etti, tükürdü,
camdan içeriye su fırlattı, rolüme uydum, orta parmak çekti, sabrımı zorladı silahıma davrandım, olayın sonrası alt kesimde sebep ve savunmasıyla mevcut.
CAR-RAMMİNG (CR)
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
Savunma:Alt kısımdaki ScreenShot'da tüm ihlaller kanıtlarıyla beraber mevcut, emotesiz bir şekilde araçla ezme, sistemsel olarak yaralıya düşürme.
SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
Savunma:Şahıs Bunny-hop yapıyor, alt kesimdeki şp şablonunda kanıtlarıyla beraber mevcut.
YARALI KURAL İHLALİ (YKİ) Sürekli-Roleplay (SR)
Yaralı iken, sistemsel süre bittikten sonra yaralı rolüne devam etmeli.
Savunma;Şahıs 23:44 civarı yaralıya düşüyor, şahsımca-... 23:51'de geliyorum, şahıs koşuyor ve bir yandan zıplıyor.
23:44 yaralı23:51 YKİ-SRİLLEGALİNİN POLİSE SIĞINMA DURUMU
Polis kendisini sorguya çekmediği sürecek bir bilgi aktarması sığınmaya girer.
Savunma:Kanıtlar, karşı tarafın açtığı şikayet şablonundaki yazı kesiti;
[18:05:58] * Vincent Mascagni çıkış yaptı.(( Kendi İsteği ))
[18:06:04] Iker Marroquin (bağırır): Adamın elinde tüfek vardı.
[18:06:12] (( [394] Iker Marroquin: polisi görünce çıktı oyundan

))
Şikayet içeriği bu kadar, tekrardan iyi forumlar.